Iga lapsevanema õudusunenägu: eluohtlik leid Halloweeni kommide seest pani ema ahastama

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Kui vanasti käisid lapsed Kadri- ja Mardipäeval uste taga komme välja teenimas, siis nüüd on USAst ka Halloweeni püha meieni jõudnud. Mõned päevad tagasi postitas üks murelik ema video Facebooki, kes leidis oma lapsele jagatud kommi seest pika nõela. Ahastuses ema ei suuda uskuda, kes tahaks süütute laste elu ohtu seada. Ja see pole ajaloos sugugi mitte esimene kord, mil lastele jagatud kommid eluohtlikuks on osutunud.

New Yorgis lapse Halloweeni jooksma viinud ema hakkas lapsele komme jagama, kui märkas ühe kommi juures midagi imelikku. Esmalt arvas, et komm on vana ja see väike koht on hallitanud. Kommi lähemal uurimisel sai ema jahmatusega aru, mis tegelikult kommi juures kummalist on. Segaduses naine haaras kaamera ning filmis kommi lahti võtmist. Pika punase kommi seest tuli välja hiiglaslik läikiv nõel. «Miks keegi tahab teha süütutele lastele halba?» küsib ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles