Kuus küsimust, mida mehed ei taha kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Mehed ja naised kipuvad olema suhteprobleemide lahkamisel üsna erineval positsioonil. Mehed jätavad tihtipeale ütlemata, naised aga ütlevad ehk liiga palju, ning sellest võib tõusta suur tüli. Mis on aga need küsimused, mis meestele ebamugavust valmistavad ja millega peaks ettevaatlik olema?

  1. Kui suur on su palk? Raha on keeruline teema, millest paraku peab rääkima, eriti, kui suhe on juba tõsine, kirjutab The List. Sellegipoolest ei tasu sel teemal olla agressiivne, vaid delikaatne ja mõistev. Peale selle on raha suuresti seotud võimu ja mehe egoga.
  2. Milline oli su eks? Mehed ei taha rääkida oma eksidest ja mitte sellepärast, et neil on veel kellegi vastu tunded, vaid nad lihtsalt ei pea seda oluliseks. See ei tähenda, et see peaks suhtes tabuteema olema, kuid liialt urgitseda ei ole vaja.
  3. Kus sa näed meie suhet viie aasta pärast? Loomulikult on oluline rääkida tulevikust, kuid selline küsimus tekitab liigset survet ja pingeid. Keegi ei tea täpselt, mis viie aasta pärast juhtub, seega on kindlam uurida üldisemalt teie tuleviku kohta.
  4. Millal ma sinu vanematega kohtun? Ära muretse, kui mehel on sinuga tõsi taga, siis ta tutvustab sind oma vanematele varem või hiljem. Sellise küsimuse tõstatamisega sa aga ainult survestad teda ja tekitad stressi.
  5. Kas sa tahad lapsi saada? Parem oleks, kui see teema tõuseks päevakorda kuidagi loomulikult ja mõlema poolt. Selline küsimus võib olla mehele hirmutav ja seda eriti siis, kui suhe on veel värske.
  6. Kas me seksime piisavalt? See küsimus võib mehes tekitada alaväärsustunnet ja hirmu, et ta pole piisavalt võimekas. Sa võid viidata sellele probleemile palju delikaatsemalt. Näiteks ütle, et sulle väga meeldib temaga seksida ja sa tahaksid teha seda veel rohkem.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles