Jalatsid, millega retuuse ei kanta

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik välimus, aga sporti ei tee.
Sportlik välimus, aga sporti ei tee. Foto: Vida Press

Kuigi varem räägiti pidevalt, et retuusid ei ole püksid, on need paljudele naistele saanud igapäevarõivaks. Retuuse annab ka väga stiilselt välja kanda, nagu tõestavad kuulsused Gigi Hadid ja Chrissy Teigen, kes seda trendi elus hoiavad.

Nimetatud staaridel on muide sama stilist Monica Rose, kes aitab neil rõivakomplekte kokku panna. Tema stiilitaju ongi põhjuseks, miks Gigi Hadid ja Chrissy Teigen retuusides nii head välja näevad.

Monika Rose’i sõnul võiks retuuse kanda klassikalise disainiga nahast tossudega, mis on ka väga mugavad. «Retuusidega lähevad tossud lihtsalt väga hästi kokku,» ütleb ta portaalis What Not to Wear ja lisab, et talle endale meeldib tossudega töölgi käia.

Mitte mingil juhul ei soovita Monica retuusidega kanda kõrge säärega ülepõlvesaapaid. Ise ta neid kindlasti kokku ei sobitaks ega annaks ka staaridele jalga. Kuigi praegu on moes sportlikke rõivaste sobitamine teiste riietega, siis see kooslus tema sõnul omavahel kokku ei lähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles