Ewert Sundja noorelt isaks saamisest: mul ei olnud küll mingit valmis plaani!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons kontsert kino Sõpruses
Ewert and The Two Dragons kontsert kino Sõpruses Foto: Jelena Rudi

Laulja Ewert Sundja (27) on kasvanud kuuelapselises peres ning sai ka ise juba 25-aastaselt abikaasaks ja isaks, kuigi polnud nii noorelt plaaninud seda teha, saab teada ajakirja Anne & Stiil mainumbrist.

Ewert tutvus oma naise Kadriga 2007. aastal Eesti Humanitaarinstituudi kevadpeol. «Armastus esimesest silmapilgust, aga olime mõlemad liiga coolid, et telefoninumbreid vahetada. Meie teed siiski ristusid juba ülejärgmisel päeval ja sealt edasi hakkasime tihedalt väljas käima. 2008. aasta suvel oli Kadri lapseootel ja me abiellusime. Mul ei olnud küll mingit valmis mõeldud plaani, et seda nii noorelt teen, aga kuna kõik oli hästi ja me olime oma suhtes kindlad, siis tundus see väga loomulik käik,» rääkis ta ajakirjale antud intervjuus.

Küsimusele, kuidas pere ja laps muusiku kiire eluga sobituvad, vastas Ewert, et tema päevad tütre Ronjaga on emaspäevad ja teisipäevad, mil muusikuna tegemisi on nagunii vähem. «Muul ajal jaguneb asi ka suhteliselt loomulikult - päevad kodus, õhtud bändiga. Selles mõttes on mul isegi lihtsam kui kontoriisadel, kes jõuavad koju siis, kui laps hakkab magama sättima.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles