Supp nagu pillerkaar

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Locke, kelle lemmiktoiduks on supid ja salatid.
Amber Locke, kelle lemmiktoiduks on supid ja salatid. Foto: Amber Locke

Supimaailm võib olla värvidelt ja maitselt hoopis külluslikum, kui enamik meist ette kujutada oskab, näitab oma värskelt ilmunud supiraamatus "Supile! Uudne hõrk nauding" inglanna Amber Locke.

Et supimaailm võib olla nii kirju nagu Amber Locke raamatus "Supile!", ei oska enamik meist borši, seljanka, herne- ja hapukapsasupirutiinil üles kasvanuist tõenäoliselt ette kujutada. Püreestatud, selge leemega, toores, külm, magus… Kihisev ananassisupp? Jah, ananassist, ingverist, kookosveest ja vahuveinist saab kannmikseris kokku suristada elegantse supi, mis kõlbab kübekese safranipulbriga värskendavaks magustoiduks või maitsemeeli puhastavaks vahekäiguks mitmekäigulisel söömaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles