Neli asja, mida teha, et tugevdada oma suhet

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Selleks, et suhe püsiks ja oleks värske, on vaja aeg-ajalt oma mugavustsoonist välja tulla, sest argielu keerises võib suhe tagaplaanile jääda. Kuid mida teha, et seda ei juhtuks?

Siin on mõned nipid, kuidas oma suhet tugevdada.

  1. Sööge kahekesi koos õhtust. Proovige üks kord nädalas olla ainult kahekesi ja süüa rahulikult õhtust, kirjutab Pure Wow. Siis saate lobiseda ning jagada oma muresid ja rõõme. Peale selle tugevdab see teievahelist sidet.
  2. Planeerige oma puhkust. Võtke aega arutada, mida te tahate teha või kuhu puhkuse ajal minna. Arutage läbi oma eelarve, soovid ja kummagi eelistused. See on lõbus ja elevust tekitav ning tugevdab teie suhet.
  3. Paluge üksteiselt andeks. Kui töö ja kiire argipäeva tõttu on teil jäänud mõned asjad selgeks rääkimata, siis võtke aega ja arutage need asjad läbi. Pole hea, kui arusaamatused jäävad lahenduseta ja kuhjuvad kuhugi varasalve, kus hiljem tülina välja purskuda.
  4. Loobuge ühest, teile mõlemale tülikast kohustusest või sündmusest. Näiteks, kui teile mõlemale tegelikult ei meeldi tähistada lihavõtteid või käia jõulukingitusi ostmas, siis ärge seda tehke. Elu on liiga lühike, et teha asju, mis teile tegelikult ei meeldi. Tähistage ja tehke asju, mis teile rõõmu pakuvad ja teid õnnelikuks teevad. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles