Sodiaagi saladused: omadus, mida teised sinus kõige rohkem hindavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Meil kõigil on midagi, mida imetleda ja millest eeskuju võtta.

Neitsi: usaldusväärsus

Sõbrad teavad, et sinu peale võib alati kindel olla. Keegi ei ole truum sõber kui sina. Kõik teavad, et kui häda käes, jätad sa oma tegevused pooleli, et vajadusel sõbrale appi tormata. Sinu õlg on sõbra jaoks valmis, kui ta tahab selle najal nutta.

Kaalud: õiglus

Oled hea suhtleja ja paljud tahavad sinu sõbraks saada. Oled oma vanuse kohta väga elutark ning sul on selge arusaam heast ja halvast. Oled pühendunud rahu ja harmoonia saavutamisele. See pole teps mitte lihtne ülesanne, kuid lähedased usuvad sinusse.

Skorpion: kirg

Sinu kirglikkusel pole piire. See on ka väga oluline põhjus, miks sa teistele nõnda ligitõmbav oled. Nad imetlevad seda, kui pühendunult sa panustad enesearengusse ja kui sihikindel oled. Igaüks tahab oma kõrvale nii inspireerivat inimest nagu sina.

Ambur: optimism

Oled väga seiklushimuline ja elad täiel rinnal. Sinu sõpradel ei hakka sinuga kunagi igav. Eriti meeldib neile aga sinu optimism. Kuigi sa oled vahel liiga otsekohene, teed ka ausaid komplimente, mis selle heastavad. Sul on hea huumorimeel ja sa ei lase kellelgi oma tuju rikkuda.

Kaljukits: distsipliin

Sul on sodiaagi kõige tugevam tööeetika. Sead pidevalt endale eesmärke, mille ka saavutad. See kõik on tänu sinu imelisele distsipliinile – sa tead, mida tuleb edu nimel ära teha ega lase kellelgi end takistada.

Veevalaja: progressiivsus

Sa mõtled alati suuremale eesmärgile, sest tead, et maailm vajab muutust ja üritad selle nimel ka ise midagi ära teha. Avaldad alati oma arvamust ega karda vaatamata vastuseisjatele endale olulistel teemadel rääkida.

Kalad: kaastunne

Oled sodiaagi üks kõige armsamaid tähemärke, sest tunned kõigile kaasa ja oskad end teiste kingadesse asetada. Kõik teavad, et saavad sinu poole pöörduda, kui tunnevad, et armastust jääb elu väheks. Oled väga hooliv.

Jäär: kindlameelsus

Oled ülimalt võistlushimuline ja tahad iga hinna eest kõiges esimene olla. Sinu kindlameelsus on lihtsalt imetlusväärne. Kui teised lasevad eksimustel end haavata, siis sina võtad neist õppust ja oled veelgi edukam. Oled vapper ja hea juht.

Sõnn: kannatlikkus

Tead väga hästi, et tark ei torma. Kui teised kiirustavad läbi elu, siis sina naudid kõike, mida elu pakub. Selleks, et näha elu ilu, tuleb hoogu maha võtta ja kõik tuleb ise su juurde. Sellise suhtumisega teed elu ka enda lähedaste jaoks naudinguks.

Kaksikud: uudishimu

Sa tahad kõigest kõike teada. Maailmas on nii palju huvitavat, mille kohta soovid õppida. Selleks loed pidevalt raamatuid, sööd erinevaid roogasid, reisid ja ahmid elu sisse. Inimestele meeldib sinuga rääkida, sest sul on alati põnevaid lugusid, mis mõjuvad neile inspireerivalt.

Vähk: kaitsevõime

Hoolid üle kõige oma inimestest ja kui keegi tahab neile liiga teha, tuleb neil sinu vihaga silmitsi seista. Vihkad kogu südamest olukordi, kus sulle olulised inimesed kannatajaks jäävad ja üritad neid iga hinna eest kaitsta. See pole lihtne, aga oled oma lähedastele ja sõpradele alati olemas.

Lõvi: enesekindlus

Sa särad nii eredalt, et meelitad teisi magnetina enda ligi. Sul on tohutult suur süda, mistõttu on sinuga suur rõõm koos olla. Kõige rohkem meeldib aga inimestele sinu enesekindlus. Sa lihtsalt tead, et oled vägev ega lase kellelgi seda unustada. Sinu tuju ei riku miski.

Allikas: Sweety High

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles