Eradetektiiv paljastab: kuidas märgata petvat meest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix / Arturs Budkevics

Eradetektiiv David King paljastab kolm märki, mille abil võtta vahele truudusetu partner. 20-aastase kogemusega Davidi sõnul saab enamik kahtlustavatest naistest oma hirmudele kinnitust.

1. Märkad muutusi käitumises

Kuigi petmisel on naiste ja meeste osakaal enam-vähem sarnane, siis meeste puhul on võimalik petmist tuvastada nende igapäevakäitumisest. Kui mehel on armuke(sed), siis kipub ta enda eest rohkem hoolitsema. Ta käib ehk rohkem trennis, ajab korralikumalt habet, hoolitseb enda välimuse eest. Välimuse muutus on tavaliselt üsna suur.

2. Telefoni varjamine

Pettev mees on oma telefoni eriti kaitsev. Kui tal siiani telefon parooliga polnud kaitstud, siis nüüd see suure tõenäosusega on ning sinuga ta parooli ei jaga. Tehnika on tihti esimene asi, mis petvat partnerit reedab.

3. Vabandused kodust eemal olemiseks

Partner, kes leiab lõputult vabandusi, miks ta pidevalt kodust ära on, varjab enamasti midagi. Kui siiani on teie graafikud olnud ühesugused ning järsku käib partner palju väljas ilma sinuta, jõuab koju väga hilja või tekib tal viimase hetke vabandusi, siis peaksid olukorda lähemalt uurima.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles