Ainult meestele: naised paljastavad, mis paneb neid Tinderis mehele vastama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Mehed, tunnistage ausalt. Kui palju kordi olete te kirjutanud Tinderis naisele ning seejärel jäänudki tema vastust ootama? Well, wait no more! Siin on naiste paljastused, millele nad ei suuda vastu panna.

Naine tahab, et sa midagi tema profiililt mainiks

Näita, et oled huviga tema profiili analüüsinud. Lisaks aitab see teil leida koheselt ühist jututeemat. 

Ka lihtsalt «hei» sobib, kuniks sellele järgneb midagi huvitavat

Kui sul pole alustuseks midagi eriti geniaalset ja vaimukat, siis võid alustada ka lihtsalt terest. Küll aga ole valmis, et kui sinupoolne vestlus ka edaspidi nii igavaks jääb, võidki varsti vastuseta jääda.

Ole sina ise

Nii palju, kui on erinevaid mehi Tinderis, on ka erinevaid naisi. Mõnedele meeldib must huumor, teistele armas komplimentide tegemine. Tihti on naiste postkastid kirju täis, seega ära raiska kummagi aega, teeseldes oma sõnumitega kedagi teist. Oluline on ju endale sarnane inimene leida.

Vaimukus ja leidlikkus on tähtsam kui välimus

Muidugi naised tahaks, et profiililt vaataks vastu seksikas ja lahe mees. Küll aga kui oled oma sõnumites leidlik ja hea huumoriga, vastavad naised suurema tõenäosusega, kui kuumade meeste igavatele sõnumitele.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles