Normaalne Norman lajatab: ära teksti mingitele teistele poltidele, kui ma su kõrval istun!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Tahate teada, mida sa mees võrgutades valesti teed ja kas vastassooga saab olla ainult sõber? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Kuidas sellega siis on? Kas mehed ja naised saavad olla ainult sõbrad või mitte? Mul on küll ülikooliajast jäänud mitu toredat kursavenda, kellega ikka vahel kokku saame ja mõned õlled joome. Meil on ka ühine vestlus internetis, kus end üksteise päevadega kursis hoiame, aga kuidagi on mulle selline mulje jäänud, et see häirib mu elukaaslast.

Vahi aga, milline geenius sa oled! Loomulikult häirib see sinu meest, iga normaalset meest häiriks. Kuule, kujuta ette, et te vaatate õhtul kõrvuti diivani peal telekat, aga sina muudkui trükid kavala näoga sõnumeid mingitele teistele poltidele! Mis tunne sul oleks, kui ta samamoodi mingite tüdrukutega suhtleks?

Jah, seleta nüüd, et teie vahel ei ole kunagi midagi olnud või et teil kõigil on muud suhted. Fakt on see, et kui te nende kursavendadega juba nii palju vaeva näete, et suhelda, siis te peate teineteisele meeldima. Kui aga on mehed ja naised, kes vastastikku mingisuguseidki hellemaid tundeid tunnevad, tuleb alati seks mängu. See on lihtsalt paratamatu, mehe aju töötab niimoodi, ja ma tegelikult arvan, et naised on samasugused. Me oleme kõik loomad ja meil on kehad hormoone täis.

Peale selle, te ei pea üldse omavahel midagi lihalikku tegema, et su mees armukade oleks. Vaata, see ka häirib, kui sa neile tüüpidele väga andunult oma igapäevast räägid. Kes siis mina olen? Miks sa mulle ei räägi? Mis neil paremat on? Nii et ole hea ja pane telefon ära ja tegele parem selle inimesega, kes su diivanil istub. Ta on seal, sest ta tahab sinuga koos olla, ja sina justkui eriti ei taha, kui teiste meestega õlut joomas käid.

Kogu aeg räägitakse sellest, et seks ei tohi suhtest ära kaduda, eriti kui ollakse pikka aega koos. No mina ikka väga püüan võtta seda aega, et oma mehega seksida, aga mulle tundub, et ta reageerib kuidagi imelikult, kui ma välja pakun, et nüüd võiks voodisse minna. Samas, kui ma ei paku, siis olen õhtuks nii unine, et enam ei jaksa temaga hullata. Issand jumal, meil on väiksed lapsed, kes ajavad mu enne kukke ja koitu üles, kust kohast ma peaksin siis selle aja võtma, et ise ära oodata, kui mees esimese käigu teeb?!

Seksi juures on kõige parem osa mäng, tagaajamine, jaht. Jah, kui te juba olete ja elate koos, saite lapsi ja tunnete terve igaviku, siis pole siin mingit salapära, kas kätte antakse või ei. Mõnes mõttes te olete kokku leppinud, et nüüd seksime teineteisega elu lõpuni, ja samas iga öö voodis magades pole siin ka väga vaja pingutada, et saada.

Aga seda enam muutub oluliseks illusioon ohust ja uudsusest. See on väga tore, et sa näed vaeva, et ikka seksida, aga saa ometi aru, et flirt ja ootamatus on täpselt sama olulised, kui kõik liigutused, mis te hiljem koos teete. Ega siis keegi kala enda pärast kala püüdmas ei käi, ikka ju püüdmise enda.

Rutiin ja graafik on igasuguse romantika surm, nii et anna talle võimalus ennast hurmata. Või kui sa tahad ise algatada, siis palun väga, tee seda! On väga lahe näha, et su naine ikka veel tahab sind, aga unusta ära kõik graafikud ja püüa teda ilma sõnadeta sebida. Tead küll, puuduta, näe seksikas välja, ütle midagi roppu ja kuuma, üllata teda mõne uue fantaasiaga.

Ja tee seda ootamatult! Sa oskad ju küll, sest sa ise ta enne teie aja algust ära võlusid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles