Viis levinud valearvestust huulepulga kasutamisel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljud naiste igapäevase meigi juurde kuulub huulepulk, mis suurema vaevata jumele palju juurde annab.

Ilublogija Tricia Cusden sõnab väljaandes Good Housekeeping, et eriti oluline on huulevärv neile, kel on kahvatud huuled või kelle huulepiir on vanuse tõttu vormi kaotanud. Seejuures on aga oluline seda ka õigesti kasutada.

Huulepulga kandmine otse kuivanud huultele

Kui huulepulka määritakse kuivanud huultele, settib see huulte ümber asuvatesse kortsukestesse. Talvisel ajal on tavaline, et huuled ketendavad. Seetõttu tuleks neid enne meikimist õrnalt koorida, et surnud naharakud huultelt ja suu ümbrusest eemaldada.

Loe siit, kuidas huulekoorijat ise teha!

Huulealuskreemi kasutamata jätmine

Huulepraimer ennetab huulepulga imendumist suud ümbritsevatesse kortsukestesse. Tänu praimerile jääb huulevärv kenasti paigale ja tulemus püsib pikemat aega puhas.

Huulepulga pealekandmine otse tuubist

Kuigi huulepulk on disainitud nii, et seda on lihtne huultele määrida, ei jää niimoodi kõige parem tulemus. Võta huulte jaoks eraldi meigipintsel ja kanna sellega pulgalt toodet huultele. Kõige pealt äärista lainerijoonena huulte piir ja seejärel täida need seest ära. Pintsliga saad võta täpsema koguse toodet ja värvida järk-järgult.

Huulevärvi hajumine

Huulte tume ääris ja värvi hajumine suu pool on aegunud trend, mida võiks kindlasti vältida, muidu teeb see su välimuse vanemaks. Kui tahad, et värv kestab ühtlaselt kogu õhtu, tupsuta pärast huulte pintsliga värvimist neid pabertaskurätikuga. See nii-öelda pressib värvi huultesse. Parema kestvuse nimel võid huuled korra veel üle värvida ja tupsutada.

Liiga heleda huulevärvi kasutamine

Jätkuvalt on moes huulepulgad, mis on enam-vähem nahavärvi. Kui nude huulevärv on liiga hele, peidab see huulte loomuliku kuju ära ja huulepiir pole näha. Nahavärvi huulepulka valides otsusta sellise tooni kasuks, mis klapib su huulte kõige tumedama osaga. Sellegipoolest tasub igaühel proovida veidi kirkamaid värve, mis panevad naise särama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles