Viis kohtingureeglit, millest ei pea kinni pidama

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtingukultuuriga käivad kaasas teatud reeglid ja müüdid, mida tohib teha ja mida mitte. Kuid tegelikult ei pea alati reeglite järgi käituma.

Viis asja, mida peetakse kohtingute juures halvaks tooniks, kuid mida võib sellegi poolest teha.

  1. Abielust ja lastest rääkimine. See on natuke vanamoeline reegel, sest tegelikult, kui sulle keegi väga meeldib, siis miks mitte mängida avatud kaartidega, kirjutab Hello Giggles. Elu on liiga lühike, et lükata n-ö tõsiseid küsimusi pidevalt edasi. Pealegi, kui see tõesti mehe ära hirmutab, siis on see tema probleem.
  2. Samal ajal kellegi teisega sõnumite vahetamine. See, et sa oled kellegagi kohtingul, ei tähenda, et sa ei tohi paralleelselt teistega suhelda. Kohting on alles esimene samm ja sa ei pea veel kellelegi truu olema. Äkki läheb kohting üldse luhta ja kahju, kui oled mõnele teisele mehele juba ei öelnud.
  3. Sa alustad ja juhid suhtlust. See on jällegi vanamoeline reegel nagu naised peaksid olema vaiksemad kui mehed. Vahel lihtsalt on, et mõni tüüp on tagasihoidlik või kogub julgust ja see ei tähenda, et sina ei võiks juttu juhtida ja aktiivsem pool olla.
  4. Seksimine esimesel kohtingul. Elame 21. sajandil ja naine võib seksida mehega, kui ta tahab, isegi esimesel kohtingul! See ei ole alati nii, et seks esimesel kohtingul jääbki viimaseks – kõik oleneb inimestest.
  5. Kui sul on järgmine päev juba uus kohting teise inimesega. Miks mitte, kui sa tunned, et tahad mõlema inimesega tutvuda. Selle pärast ei pea ennast halvasti tundma ja tõenäoliselt teevad seda enamus mehed.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles