Ideaalse esimese kohtingu viis saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Esimene kohting võib olla pingeline, imelik, kohmetu. Samas võib see olla ka murevaba ja lõbus. Kuidas tagada endale ideaalne esimene kohting?

Ära planeeri kohtingut tippajale

Reede ja laupäeva õhtud on peamised kohtingule minemise ajad. See aga lisab alateadlikult pinget ning muudab inimesed närviliseks. Minge välja hoopis mõnel muul päeval, sel moel hoidud "kohtingustressist".

Veetke koos aega vähemalt kaks ja pool tundi

See on minimaalne aeg, mil saad teisest mingigi ülevaate ning annab võimaluse tunda sidet kaaslasega. Keeruline on vähema ajaga lülitada end välja igapäeva muredest ja tööga seotud mõtetest. See aeg aitab sul keskenduda oma kaaslasele.

Vali, kuhu lähete

Tüüpiline kohvi-kohting ei pruugi olla parim variant. Ilmselt tead juba üht-teist oma kaaslase kohta. Kui ta elab mere ääres, võtke kohvi hoopis kaasa ning jalutage mere ääres. Valige ennast iseloomustavad kohad, et avada end rohkem teisele.

Vältige rahvarikkaid kohti

Selleks, et saaksite tõesti rääkida, peaks teil olema mõni vaiksem koht. Kui istute kuskile kokteilideks või kohviks, ärge istuge üksteise vastu. Kehakeelel on suur osa teise tundma õppimisel.

Kohtumispaik olgu mõlemale sarnaselt lähedal

See aeg, mis kulub sõitmisele, võiksite juba nautida õhtut. Pikk sõit teise linna otsa väsitab ning mõjub ka kohtingule kehvasti.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles