Kuidas saada aru, et Tinderis kohatud mees otsib suhet?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency/Scanpix

Tinder on viimase aja populaarseim koht, kust kaaslast leida. Üheks ööks, nädalaks või kogu eluks? Seda on tihti keeruline mõistatada. Siin on aga sulle mõned näpunäited, millest ära tunda suhtele orienteeritud kandidaati.

Ta planeerib teile tõelise kohtingu

Kui ta organiseerib tõelist kohtingut, mille käigus sind tundma õppida, siis on ta huvitatud sinust kui inimesest (mitte ühe õhtu meelelahutusest). Muidugi räägib tema kavatsustest palju ka koha valik. Kui ta kutsub sind kohtuma enda korterisse veinitama, siis ei pruugi ta kavatsused olla pikaajalised.

Ta tahab sinuga normaalsel ajal kokku saada

Tead ju küll neid, kes ootavad ööpimedust, et siis kokku saada. Kui ta tahab sind päriselt tundma õppida ning on pikema-ajalised huvid, siis sobib talle sinuga kohtuda ka kell kümme hommikul.

Ta algatab sisulisi vestluseid

Mees, kes on sinust tõesti huvitatud, huvitub sinu karjäärist, õpingutest, lapsepõlvest ja sõpradest. Ta tõesti tahab sind paremini mõista ning tema jaoks on iseenesest mõistetav neid teemasid algatada.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles