Viie sügise trendivärvi salajast tähendust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: Vida Press

Sama tähtis kui on riide siluett, on oluline ka selle värv, mis tahes-tahtmata teisi ja sind ennastki mõjutab.

Pure Wow tegi ülevaate selle sügise olulisematest trendivärvidest, et teaksid paremini arvestada, mis mulje need sinust jätavad.

Punane mantel.
Punane mantel. Foto: Vida Press

Kui tahad näida enesekindel, kanna punast

Punane on julge ja silmatorkav ning sobib pea kõigile. Võimupunane on ka igati sobiv sügise värv. See tähistab tugevust, energiat ja kirge. Kui ihaldad salamisi komplimente, kanna sel sügisel punast midikleiti või suuri punaseid ehteid.

Kollane kampsun.
Kollane kampsun. Foto: Vida Press

Saialillekarva kollane teeb õnnelikuks

Kollane on rõõmus värv, mis teadlaste sõnul tõstab küll pulssi ja vererõhku, aga mitte nii palju nagu tulipunane. Tumekollane värv toob õnnetunde, sest tähistab optimismi, soojust ja lootust. Kui külm ja pimedus mõjuvad masendavalt, kanna kollast sooja kampsunit, mis kaitseb sind negatiivsuse eest.

Smaragdroheline.
Smaragdroheline. Foto: Vida Press

Smaragdroheline näitab, et oled jõukas

Kui tavaline roheline tähistab rohkem naturaalsust, siis sügavalt särav smaragdroheline viitab varakusele või jõukusele.

Roosa sall.
Roosa sall. Foto: Vida Press

Roosa vihjab, et oled sõbralik ja sinuga on kerge rääkida

Roosa on fotogeenne värv ja kuigi seda on stereotüüpselt peetud «tüdrukute värviks», ei tasu seda karta. Ka roosa võib olla väga mitmekülgne ja intensiivne. Roosa näitab, et pead endast ja teistest lugu.

Sinine mantel.
Sinine mantel. Foto: Vida Press

Kui tahad näida rahulik, kanna pastelset sinist

Sinist seostatakse taeva ja merega, mistõttu on sel pilgule rahustav mõju. Peale selle peetakse sinist kandvat inimest ka usaldusväärseks, mis võib tulla kasuks näiteks töövestlusel või pingelisel kliendikohtumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles