Tule selle kevade romantilisima filmi eellinastusele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vesi elevantidele» filmimuusika.
«Vesi elevantidele» filmimuusika. Foto: Sony Classical

Hea naine.postimees.ee lugeja! Juba järgmisel neljapäeval, 12. mail avaneb Sul võimalus tulla meiega koos kinno üliromantilise ning võluvate peaosatäitjate - Robert Pattinsoni ja Reese Witherspooniga - filmi «Vesi elevantidele» eellinastusele!

Eellinastus, kuhu pääseb koos kaaslasega 25 õnnelikku lugejat, toimub 12. mail algusega kell 19.25 Coca-Cola Plazas. Külalisi ootavad üllatused Avonilt, Novellalt, Planet Spordilt, Sony Musicult ja Postimehelt, lisaks saab üks õnnelik lugeja Reese Witherspooni uhiuue lõhna!

Soovid koos meiega kinno?

Loosimises osalemiseks saada SMS numbrile 1512 märgusõnaga PMNAINE ja lisa ka oma nimi ja vanus. Kirjuta: pmnaine(tühik)eesnimi(tühik)perekonnanimi(tühik)vanus.

Näiteks: pmnaine Mari Maru 28.

Sõnumi hind on 0,75 EUR. Sõnumeid ootame kuni 9. mai kella 16ni. Võitjatega võtame ühendust 10. mai hommikul telefoni teel.

Võitjate nimed avaldame ka meie leheküljel naine.postimees.ee.

****

«Elu ise on kõige suurejoonelisem etendus»

«Vesi elevantidele» on eepiline jutustus armastusest kahe teineteist leidnud inimese vahel, kes enda õnnetuseks elavad maailmas, kus armastus on luksus, mida üksnes vähesed ja privilegeeritud võivad endale lubada.

Kauni filmi peaosades näeme Robert Pattinsoni ja Reese Witherspooni. Haaravat linalugu täiendab ajastule iseloomulik ja hingestatud muusika, lisaks James Newton Howardi loodud originaalhelile leiab palade hulgast 1930ndatest pärit kauneid laule. Filmi slogan räägib iseenda eest: «Life is the most spectacular show on earth» ehk et kõige suurejoonelisem etendus terves maailmas on elu ise.

Kui Jacob Jankowski (Robert Pattinson) hüppab mööduva tsirkuserongi peale, siseneb ta võõrasse, paeluvasse ja ligitõmbavasse maailma, mis rändab päevast päeva ühest linnast teise läbi terve riigi.

Jacob, kes õppis ülikoolis loomaarstiks, kuid jättis pärast vanemate surma õpingud sinnapaika vahetult enne diplomi saamist, asub hoolitsema tsirkuse loomade eest. Tema ellu astub ühel saatuslikul hetkel imekaunis Marlena (Reese Witherspoon), kes on aga abielus Augustiga (Christoph Waltz), karismaatilise, ent samas ettearvamatu loomataltsutajaga.

Jacob, Marlena ja August kistakse saatuslikku armukolmnurka, millest keegi neist ei pääse ilma sügavate hingehaavadeta. Ja vahel tundub, et haavad ei pruugi jääda üksnes hingelisteks...

«Vesi elevantidele» on kinodes alates 13. maist.

Filmi ametlik kodulehekülg: www.waterforelephants.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles