Kolm sodiaagimärki, keda mehed peavad kõige atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naistel on palju omadusi, mida mehed peavad eriti ligitõmbavaks. Naiselik ilu võib olla uskumatult võimas ja kuigi iga naine on omamoodi kena, ei ole kõigile jagatud sellist kütkestavat sarmi, mis mehed põlvist nõrgaks võtab.

The Earth Tribe kirjutab, et on kolm astroloogilist tähemärki, kes on meeste silmis teistest atraktiivsemad ja ahvatlevamad. Neid naisi on võrreldud jumalannade, vampiiride ja inglitega.

Nagu arvata võib, on ka nende naiste endi maitse peen – nad tahavad, et mees teeks nende ilu kohta komplimente ja valivad oma kõrvale vaid parimad eksemplarid. Nende sodiaagimärkide südant ei ole lihtne võita.

Kaksikud

Kaksikute tähemärgi esindajaid võrreldakse inglitega. Kaksikud on sama võluvad nagu inglid ja nad ajavad mehi oma iluga hulluks. Nende ilu on ajas kustumatu ja enamasti on nad paaris vaid väga hea välimusega meestega. Suurem osa Kaksikutest naisi näeb ka vanemas eas hea välja, sest nende välimus ei lähe vanaduses palju kehvemaks.

Kaksikutele meeldivad väljakutsed ja nad ei karda seiklusi. Nad on loomult flirtivad ja lustlikud, mis meeldib meestele nende juures kõige rohkem. Mehed tunnevad end Kaksikutest naiste kõrval nooremana ja see on väga nauditav tunne.

Sõnn

Sõnnist naiste pimestavat ilu võrreldakse jumalannadega. Nad on väga domineerivad ning eelistavad rikkalikku elustiili. Kõigi oma luksuslike vajaduste ja ihade eest on nad võimelised täiesti ise hoolitsema.

Kui vähegi võimalik, hangib Sõnn omale kalleid ehteid, uhkeid autosid ja luksuslikku kinnisvara. Selline elustiil meelitab ka mehi ligi, kuid Sõnnist naisele meeldivad vaid sellised mehed, kes teevad nii, nagu tema ütleb. Kui leidub mõni mees, kes sellest lugu ei pea, saab ta peagi meeldejääva õppetunni. Muidugi ei taha Sõnn mehele liiga teha, aga ta ei saa midagi parata, et lihtsalt on selline.

Skorpion

Astroloogias võrreldakse Skorpionist naisi vampiiridega. Kuigi vampiirnaised imevad meestest elu välja, on nad tuntud ka oma tapva ilu poolest. Nad on ulmeliselt kaunid, sensuaalsed ja naiselikud. Meestel on nende võlule väga raske vastu panna.

Iga mees, kes Skorpioninaisega kokku puutub, üritab tema südant vallutada. See pole aga sugugi lihtne ülesanne, sest Skorpionid on omale kallimat otsides väga valivad: neile meeldivad vaid tugeva iseloomuga mehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles