Viis mürgist asja, mida partner suhtele võib teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Vahel juhtub, et me ei saa arugi, miks suhe ei tööta. Siin on viis väikest (kuid suure mõjuga) asja, millega sinu partner suhet võib mürgitada.

Ta ei jäta sind minutikski rahule

Suhtes on väga oluline, et mõlemal oleks ka aega iseendale. Kui sinu partner sulle seda ei võimalda, võib see suhtele väga mürgiselt mõjuda. Ehk su partner ei soovigi, et oleksid tema kõrvalt ka iseseisev.

Ta korrutab, et armastab sind (meeleheitlikult)

Armastuse avaldamine on ilus, kuid kui ta lisab sinna, et ei oskaks sinuta elada või pigem sureks, kui sinuta oleks, siis jookse. Taoliste pidevate sõnavõttude puhul on partneril pigem soov kontrollida olukorda ja suhet.

Ta on väga armukade

Kuigi pisut armukadedust on hea, siis liigne (lämmatav) armukadedus ajab suhte kiiresti lõhki. Ei ole just mugav olla koos inimesega, kelle hirmude tõttu pead kikivarvul ringi hiilima.

Seks on peamiselt tema jaoks

Seksi on lihtne relvaks muuta. Isekas mürgine partner hoolib vaid enda mõtetest ja vajadustest. Kui tunned end nii, kuid partner pole nõus sinuga neid asju arutama, on targem enda suhte väärtused üle vaadata.

Kõik on alati sinu süü

Kui sinu paarilise käitumine teeb tihti haiget, kuid iga kord jääd sina süüdi, on teil probleem. Inimesega, kes ei oska tunnistada enda viga, on väga raske koos olla. Tihti ei saada ise arugi, kui osavalt nendega manipuleeritakse.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles