Lihtsad nipid, kuidas koduste vahenditega plekkidest lahti saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kui palju oled kulutanud raha plekieemaldajatele? Teie ees on kodused superkangelased plekieemaldusel.

Jääkuubikud

Küünlavaha või närimiskumm tuleb riietelt hõlpsasti maha. Jääkuubik tahendab närimiskummi nii palju, et saad selle lihtsalt välja kraapida. Sama tulemuse saad ka rõivast külmikusse pannes.

Hambahari

Kui on vaja pääseda kitsastesse kohtadesse (näiteks õmblused), on hambahari hea abivahend. Kasuta vaid pehmete harjastega hambaharja, et vältida riide kahjustamist.

Kummikindad

See, et kummikindad koristamisel kasuks tulevad, pole mingi uudis. Küll aga saab kummikinnastega eemaldada diivanilt näiteks loomakarvu. Hõõru kummikindaga diivanit, kuniks see karvad enda külge võtab. Seejärel pista kinnas lihtsalt sooja vette ning karv tuleb lahti.

Nüri otsaga nuga

Nüri otsaga nuga on abiks plekkide kraapimisel. Ole siiski hoolas, et mitte pindu rikkuda.

Köögipaber

Köögipaber ei ole kasulik vaid vedelike koristamisel. Kui oled ajanud riietele (küünla)vaha, pane tahkele vahale paber peale ning triigi seda (külmalt). Vaha jääb paberisse ning riie on puhas.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles