Suurbritannia noorim mõrvar? 12-aastane pussitas noort naist 27 korda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Sharon Carri elu oli keeruline selle algusest saadik. Sündinud perre, kus vanemad tegelesid voodooga, karistas ema teda, puistades tütre genitaalidele pipart. 12-aastasena pussitas Carr võõrast naist 27 korda.

Sharon Carr oli kõigest 12-aastane, kui võttis elu 18-aastaselt Katie Rackliffilt. Sharon pussitas noort naist 27 korda. Uurijad esialgu arvasid, et ründajaks peaks olema 30ndates meesterahvas, kel oleks jõudu taolist rünnakut läbi viia, kirjutab DailyMail.

Carr kasvas peres, kus praktiseeriti voodood, mille tarbeks ka loomi tapeti. Kui Carr oli väike, karistas ema teda puistades pipart tütre genitaalidele. Üsna pea avastas laps enda jaoks ka kanepi. Neuroteadlased on arvanud, et kanep, mida ta oli vaatamata oma noorele eale suitsetanud, tekitas temas skisoafektiivse häire.

Carr tundis end peale veretööd uhkelt. Koju jõudes kirjutas ta oma päevikusse Carr tundis end peale veretööd uhkelt. Koju jõudes kirjutas ta oma päevikusse «Olen mõrvar. Tapmine on mu äri ja mu äri on hea.» Politseil läks viis aastat, et siduda Carr mõrvatööga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles