Kuus märki, et sa pole veel lahkuminekust üle saanud

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Lahkuminekust ülesaamine on väga individuaalne, kuid vahel võime end petta lootusega, et see on juba juhtunud, kuid paraku mitte.

Kuus märki, mis viitavad sellele, et sa ikka veel igatsed oma eksi.

  1. Kui sa pidevalt jägid oma eksi sotsiaalmeedia kontot. Sa oled veendunud, et leiad midagi, mis viitab, kas sulle või teie suhtele, kirjutab Hello Giggles. Samuti tunned suurt vajadust hoida silma peal oma eksi eraelu arengutel.
  2. Käid pidevalt oma eksi kodu juures. Vahel valdab sind tunne, et tahaks teda näha, kuigi sa tead, et see ei ole hea mõte. Nii juhtubki, et avastad end tema maja nurga taga piilumas või isegi aknasse kiikamas.
  3. Loed vanu sõnumeid. Kuna sa ikka veel igatsed teda, siis loed ikka ja jälle tema romantilisi või naljakaid sõnumeid.
  4. Muutud emotsionaalseks, kui kuuled laulu, mis teda meenutab. See ei pea olema teie lemmiklaul, vaid mõni viisijupp, mis sööbis su mällu, kui teil parasjagu romaniline hetk oli.
  5. Sa aeg-ajal nutad. Vanad mäestused ja koosoldud ajad toovad sulle aeg-ajal ikka veel pisara silma.
  6. Helistad või saadad oma eksile purjus peaga sõnumeid. Alkohol teeb meid enesekindlamaks ja hägustab arusaamu, seega võib sul tekkida tunne, et talle helistada on just see õige tegu. Pea meeles, et hommikul võid seda kahetseda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles