Mida peaks mehele vastama, kui ta küsib oma peenise suuruse kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Teadupärast on vaatamata jutule, et suurus ei loe, meestele ikkagi oluline, mida naised nende meheaust arvavad. Kuidas aga käsitleda seda teemat nii, et meest mitte solvata?

Daily Maili suhteekspert Tracey Cox väidab, et teemale tuleb läheneda siiralt ja empaatiliselt. Seega, kui mees küsib otse, kas mu peenis on liiga väike, siis ära siiski vasta «jah», vaid sellisel juhul on lubatud kasutada n-ö valget valet.

Kui naistele teeb enamasti muret küsimus: «Kas ma olen liiga paks?», siis meestel on kõige tähtsamaks küsimuseks: «Kas mul on liiga väike?» Väga paljudele meestele on see küsimus äärmiselt tundlik. See võib olla mõjutatud pornofilmidest, kus meestel on väga suured ja võimsad peenised.

Tuleb välja, et mehed tegelikult teavad täpselt, kui suur neil on. Sellise küsimuse esitamise tagamaa on aga hoopis kinnituse saamine, et naine hoolimata suurusest neid ikkagi atraktiivseks peab. Seega, kui mehe peenis ei ole just kõige suuremate killast, ei tasu ka vastata küsimusele: «Kas mul on suur?», «Jah, kallis, see on sul lausa hiiglaslik.» See oleks naeruväärne ja teeks mehele ainult haiget. Proovi hoopis olla täpsem, näiteks selgita, miks sulle tema peenis meeldib ja miks sa sellega rahul oled. Kinnita mehele, et suurus ei loe.

Kõige hullem, mis sellises olukorras saab öelda, on «käib kah» või «on piisavalt suur». Sa ju ei tahaks, et sulle öeldakse, et sa oled piisavalt ilus või mitte eriti paks. Samas keegi ei saa sind ka sundida valetama ja kui sa tõesti tunned, et sa tahad olla aus, siis olgu pealegi. Lõppkokkuvõttes esitas selle küsimuse ju ikkagi mees, mitte sina ning nagu öeldakse, ära küsi küsimusi, mille vastuseid sa tegelikult teada ei taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles