Kolm märki, et suhe vajab pausi

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kui suhtes tekivad probleemid, siis on hea võtta väike paus. See aitab aru saada, kas suhe töötab või mitte ning kas teil on tulevikku.

Siin on kolm märki, mis näitavad, et oleks vaja pausi.

  1. Sa ei taha enam suudelda. Kui tunned, et peigmehe füüsiline lähedus ei ole sulle enam vajalik, siis on ehk õige aeg midagi ette võtta, kirjutab Elite Daily. See tähendab, et seksuaalne lähedus teie suhtes on kustumas ja väike paus aitaks aru saada, kas seda on võimalik uuesti taastada.
  2. Tülitsete iga väikese asja pärast. Kui sulle käib närvidele see, kuidas su partner sööb või räägib, siis on asi halb. Põhjus võib olla ka mujal, näiteks pingelises töös või muudes probleemides aga fakt on, et sellisel juhul on teil vaja pausi.
  3. Sa ei ole partneri üle uhke. Terves suhtes tahad sa partnerit esile tõsta ja tunned tema saavutuste üle heameelt. Kui sa aga avastad, et sind enam üldse ei huvita, mida ja kui hästi ta teeb või sa isegi häbened teda, siis tuleks aeg maha võtta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles