Kuus märki, et sul pole hetkel suhet vaja

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Romantiline suhe on kaunis asi, mis teeb meid õnnelikuks. See käib paraku ainult terve suhte kohta. Kuidas aga aru saada, et sa pole veel suhteks valmis?

  1. Sa arvad, et suhe lahendab kõik su probleemid. Nii lihtne on vaadata inimesi enda ümber, kes on õnnelikus suhtes ja mõelda, et mina tahan ka! Depressioon, stress ja muud probleemid ei kao ära, kui sul on suhe, vaid võivad isegi veel enam võimenduda, kirjutab The List. Alusta probleemide lahendamisel endast.
  2. Kõik mehed, kellega kohtingul käid, tunduvad need «õiged». Kui iga mees kellega sul midagi susisema hakkab, tundub sulle elu armastus, võib tegu olla kaassõltuvusega. Vajadus suhte järele on nii suur, et kõik mehed tunduvad ideaalsed ja suurepärased. Tegelikult ju nii ei ole.
  3. Sa ei saa suhtes olla sina ise. Kui pead suhtes olemiseks loobuma asjadest või hobidest, mida muidu armastad, siis tähendab, et sinu suhtes olemise põhjused ei ole õiged. Suhe ei ole terve, kui sa ei saa olla sina ise, vaid pead pidevalt tegema kompromisse. Samuti on see märk sellest, et soov olla suhtes on nii suur, et loobutakse endale olulistest asjadest, mis näitab, et parem oleks olla hoopis üksi.
  4. Sinu fookuses on inimesed, kes ei mõju sulle hästi. Kui soov olla suhtes või leida suhet on meeleheitlik, kiputakse suhtlema igasuguste inimestega, kes tegelikult ei pruugi isegi meeldida.
  5. Sa oled just kellestki lahku läinud. See on vana reegel, et uut suhet alustada, kui sa pole veel vanast üle saanud, ei ole tark tegu. Anna endale aega haavu parandada ja alles siis, kui enam valusaid tundeid ei ole, oled valmis uueks suhteks.
  6. Sa põed seda, et oled vallaline. Kui sul on pidev vajadus käia kogu aeg kohtingutel, siis on suhte leidmine saanud sinu kinnisideeks. See aga ei mõju sulle hästi. Vallaline olemises pole midagi häbeneda, võta seda aega rahulikult ja naudi iga hetke. Pealegi, kellelegi ei meeldi meeleheitlikud naised.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles