Meetod, mis aitab õppida inglise keelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Swisslanguages.com

„Inglise keeles sain aru paarist sõnast, aga ise ei osanud ma midagi öelda.  Ma ei tahtnud tööelust keele mitteoskamise tõttu kõrvale jääda. Tänu Šveitsi meetodile hakkasin inglise keelt rääkima vaid 2 nädala jooksul!” jutustab Kristiina Jankovic (48). Loe ja avasta, kuidas ka sina saad kiiresti ja lihtsalt õppida vabalt inglise keeles vestlema!

Kas te olite varem inglise keelt õppinud?

Muidugi, kõik on ju kunagi midagi õppinud… Koolis olid inglise keele tunnid, aga see oli nii ammu, et mäletasin ainult yes'i ja no'd. Paari aasta eest käisin ka kursustel – need nõudsid palju aega ja raha. Tookord ei õppinudki ma õieti midagi ära, sest tundides mindi väga kiiresti edasi ja keegi ei oodanud järele, kui ma millestki aru ei saanud. Lõpuks kaotasin usu, et ma sellega hakkama saan.

Mis teid innustas hakata inglise keelt õppima Šveitsi meetodiga?

Sain aru, et tööl lähevad noored kolleegid minust kiiresti mööda, sest nad oskavad inglise keelt.  Sõbranna jutustas ainulaadsest Šveitsi meetodist. Olin üllatunud, kui lühikese ajaga tal õnnestus inglise keel ära õppida. Rõõmustasin, et ehk on ka mul lootust. Lisaks oleks mulle raha tagastatud, kui mul poleks see õnnestunud ja ma poleks hakanud kahe nädalaga inglise keelt rääkima. Nii otsustasingi registreeruda.

Kuidas toimus õppimine?

Šveitsi programmiga oli väga lihtne õppida. Kõik toimus arvutis ja kasutati väga ebatavalist meetodit, seda ei saa isegi ümber jutustada, vaid peab nägema. Esimese nädala lõpus oskasin juba moodustada lihtsaid lauseid. Kui kursustel ootasin, millal ometi tund otsa saab, siis nüüd ootasin, millal saan Šveitsi meetodiga õppima hakata – tekkis tõeline hasart. Väga aitas see, et oli palju visuaalseid materjale, sai tagasi liikuda ja heita pilgu sellele, mis oli ära ununenud. Leidsin iga päev 15 minutit aega, et maha istuda, ning sellest piisas täielikult.

Kuidas te hindate oma inglise keelt pärast kaht nädalat?

Mul on väga hea meel. Kui töö juurde tuleb välismaine klient, siis ma ei kohmetu enam, vaid oskan vestelda. Teadku need noored, et ka mina oskan! (Naerab) Kui tütar külla tuli, vaatasime ingliskeelseid filme. Olen saavutatu üle uhke.

Mida te sooviksite neile, kes ei ole veel inglise keele õpet alustanud?

Kindlasti registreeruda Šveitsi programmile. Ma ei oleks kunagi arvanud, et keele saab nii kiiresti ja kergesti ära õppida! Nii kaua, kui sina kahtled, on teistel juba inglise keel suus!

Mine aadressile www.SwissLanguages.com, et saada oma keeleõppeprogramm soodustusega!

SwissLanguages.com pakub võimalust õppida inglise keeles rääkima 14 päevaga või saada raha tagasi. Sügiskampaania raames, saad keeleõppeprogrammi 55% soodustusega – ainult 6,95 euro eest (tavahind 16,95 eurot). Ära maga maha! Soodustus kehtib ainult 50 esimesele huvilisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles