Seitse märki, et lahkuminek oli õige samm

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminek pole kunagi kerge, kuid üldjuhul on selle mõte ikkagi see, et õnnelikum olla. Sellegi poolest võib lahkumineku kurbus panna kahtlustama, kas sai ikka tehtud õige samm.

Siin on märgid, mis näitavad, et oled teinud õige otsuse.

  1. Te tahtsite erinevaid asju. Kui sina soovid suurt peret ja abielu aga su partnerit see ei huvita, siis ilmselgelt on teil väga erinevad soovid tuleviku osas, kirjutab Hello Giggles.
  2. Ta polnud usaldusväärne. Kas sa pidevalt suhte ajal kahtlustasid, mida su partner teeb ja kas ta on ikka sulle truu? Kui jah, siis tõenäoliselt lahkuminek oli õige otsus.
  3. Ta ei seadnud sinu kunagi esikohale. Loomulikult ei saa eeldada, et sa oled oma partneri elus kogu aeg see kõige tähtsam. Samas, kui sa pidevalt tundsid, et oled tagaplaanil, näiteks pidas ta oma sõpru või tööd alati olulisemaks, siis oli õige lahku minna.
  4. Kui sa tunned suurt kergendust. Kui sa tunned suurt kergendust ja vabanemise tunnet peale lahkuminekut, siis võid kindel olla, et tegid õigesti.
  5. Su sõbrad toetavad sinu lahkuminekut. Kõrvalseisjal on alati objektiivsem pilt sinu suhtest ja ka suhteprobleemidest. Seega sõbrad võivad näha juba palju varem, et su suhe ei ole sulle hea.
  6. Su tervis paraneb. Kuna sa olid keerulise suhte tõttu stressis või armastasite te koos rämpstoitu süüa, siis nüüd oled avastanud, et oled palju tervislikum ja su enesetunne on parem.
  7. Sa keskendud oma vajadustele. Sa ei peaks suhtes olles loobuma oma hobidest ja muust elust. Kui sa tunned, et saad lõpuks teha asju, mida enne ei saanud, oled käitunud õigesti.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles