10 märki, et sa oled armastuse-vihkamise suhtes

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Kui sul on suhe, kus sind valdavad kahetised tunded – ühest küljes tunned suurt armastust, kuid teisalt siirast viha, oled keerulises ehk love-hate suhtes. Kuidas aga seda ära tunda?

  1. Te olete kokku-lahku käimise tsüklis. Te pidevalt ähvardate üksteist lahku minekuga, kuid järgmine hetk juba kallistate ja lepite ära või kestavad teie lahkuminekud mõni päev või nädal ja siis te olete jälle koos nagu äsja armunud, kirjutab Live Bold And Bloom. Selline tsükkel on aga ebaterve ja ajapikku lõhub teie suhte täielikult.
  2. Sa võtad suhet kui auhinna võitu. Sinu jaoks tähendab suhe rohkem sinu ego ja saavutuste väljendust ehk suhe teenib mingit muud eesmärki, kui see, et sa oleks õnnelik.
  3. Teie suhtel ei ole pikaajalist eesmärki. Sa oled selles suhtes lihtsalt selleks, et olla. Võib-olla oled sa suhtes, sest sa oled pikalt olnud vallaline ja ei taha olla üksi. Ehk teisisõnu sa talud seda suhet, kuna sa ei taha üksi olla.
  4. Teil ei ole sügavat sidet. Kuna sa nii armastad kui vihkad oma partnerit, siis nende kahe tunde vahele ei mahugi midagi muud. Kui sa lähemalt analüüsid, siis tegelikult ei ole sul tema vastu sügavaid tundeid, vaid sind imponeerib tema välimus, vara või elustiil.
  5. Välismaailmale paistate teised, kui koduseinte vahel. Väliselt võite paista ideaalne paar, kes kunagi ei tülitse, kuid tegelikult varjate te oma keerulist suhet nii enda kui teiste eest. Sa tead, et sinu partneril on nii võlts mask kui tegelik pale, mida tead ainult sina.
  6. Teil on palju lahendamata probleeme. Teil on nii väikseid probleeme, kui suuri, kuid suured aina kuhjuvad ja te ei kavatsegi neid ära lahendada. See aga tähendab, et kui need lahendamata probleemid kuhjuvad, tulevad ka tülid.
  7. Sa vihkad teatud asju tema juures. Sul on mõned asjad, mis partneri juures meeldivad ja mida sa isegi armastad, kuid siis on asjad, mida sa ei kannata silma otsaski.
  8. Sa räägid oma partnerit taga. Kuna sul on nii palju negatiivset energiat tema suhtes, siis paratamatult räägid pidevalt teda taga, et ennast välja elada. Sa tead, et ei saa oma partneriga neid asju arutada ja sellepärast teed seda oma sõpradega.
  9. Sa oled temaga koos, sest pole paremat leidnud. Sa oled valmis iga hetk ta maha jätma, kui leiad kellegi parema. Kui su partner on nii kergesti vahetatav, siis pole tegu õige suhtega.
  10. Sa tunned kergendust kui suhe on läbi. See tähendab, et sa tegelikult oled juba ammu sellest suhtest väsinud ja kurnatud. Iga tüli, mis teil on kunagi olnud, on tegelikult kinnitanud fakti, et te peate varem või hiljem lahku minema.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles