Kuus põhjust, miks misjonäriasend on super seksipoos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Misjonäripoosi peetakse üldiselt igavaks ja konservatiivseks, kuid tegelikult ei pruugi see üldse nii olla. Siin on mõned põhjused, miks see klassikaline poos ellu äratada!

  1. See on väga hea poos kontaktis olemiseks. Seksieksperdid ja terapeudid ütlevad alati, et suhtlemine on seksi juures oluline, kuid praktikas on see keeruline, kirjutab Hello Giggles. Misjonäripoos aga annab selleks hea võimaluse. Te ei pea kiikama akrobaatilises poosis üksteise poole, vaid teil on loomulik silmside ja kontakt.
  2. Misjonäripoosil on palju võimalusi. Näiteks kui kardad, et sa ei sa saa piisavalt rahuldust, siis võid tõsta padja oma tagumiku alla või nihutada ennast täpselt nii, et sul on kõige mugavam. Samuti on misjonäripoos hea anaalseksi puhul ja kliitori stimuleerimisel.
  3. Hea domineerimismängude puhul. Näiteks on see hea poos, kui soovite mängida sidumismänge või kui sind erutab, et keegi on sinust tugevam ja sinu peal.
  4. Võid olla natuke laisk. Kuna see poos on juba loomulikult seksiks loodud, siis ei pea te kumbki mingeid imetrikke tegema. Mõnu tuleb iseenesest!
  5. Saate suudelda. See annab hea võimaluse seksida ja suudelda samal ajal, mis nii mõneski poosis pole võimalik.
  6. Misjonäripoos ei ole nii ohtlik. Ilma naljata, mehed saavad peenisevigastusi kaks korda sagedamini koerapoosis kui misjonärisasendis.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles