TOP 5 moetrendi, mida algaval hooajal järgida

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gucci
Gucci Foto: Riccardo Giordano/PA Images/ Scanpix

Stilist ja moeblogija Pilleriin Leet soovitab, millised on algaval hooajal kõige kuumemad trendid. Täna näevad moehuvilised tema kokkupandud moeshow'd Tartus Moekuulutajal.

  • Laiad õlad. Kuigi me arvasime, et patšokid on igaveseks läinud, siis sel hooajal teevad nad võimsa comeback’i! Moelavad on täis laiaõlgseid modelle ning me ei räägi meestest, vaid õblukestest naistest. Vajadusel laena sel hooajal jakk abikaasa või hoopis vanaisa garderoobist.
  • Sädelevad jalanõud. Meie kliimas küll üsna keeruline trend, kuna pärast viit minutit tänavatel jalutamist on sädelust pori alt raske märgata. Aga siis tuleb sisemine sära veelgi nähtavamaks teha, sest ilu nõuab ohvreid! Igal juhul on tõelisel fashionistal sel hooajal vähemalt kolm paari sätendavaid jalavarje kapis kannatamatult oma tähetundi (või siis viit minutit) ootamas.
  • Vanaema kasukas. Kui jakid saab laenata vanaisa riidekapist, siis moodsaima kasuka leiad vanaema rõivalaekast. Vintage välimusega karvased kasukad on supertrendikad ning taaskasutus on ju keskkonnasõbralik ka. Win-win!
  • Punane. Sel hooajal on kõige moodsam look punane. Punane mantel. Punane jakk. Punased püksid. Punased saapad. Punane kott. Kõik on punane. Oot, kas me punast juba mainisime?
  • Dressid. Sportlik stiil on samuti moelavadele tagasi spurtinud ning tundub, et mugavus võidab. Otse spordisaalist tänavatele patseerima minna siiski ei tasu, sobivad on näiteks sametist või ilukivikestega kaunistatud dressid. Ja kõige julgemad torkavad jalga ka kontsakingad! Jooksumaratoni nii just ei võida, aga moemaratoni kindlasti. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles