Liina Stein tutvustab Tallinn Fashion Weekil Eesti sügistalvist kõrgmoodi

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Weeki viimane päev toob lavale Liina Steini verivärske sügis-talv 2017 kollektsiooni, mille kroonjuveelideks on peohooaja tähtsündmustele pühendatud käsitööna valminud kokteili- ja õhtukleidid.

Ekstravagantse, luksusliku ja eristuva stiili poolest tuntud moelooja näitab Tallinn Fashion Weekil lisaks käsitööna valminud  teostele ka klassikalisemaid peokleite. Samuti näeb moelaval ka luksuslikke sügisjakke- ja mantleid, mis on kaunistatud pärlitesse või karusnahka. Äsja Pariisi moenädalalt naasnud moelooja Tallinn Fashion Weekist: «Lähen kollektsiooniga TFWle juba kolmandat korda. Enesetunne on mõnus ja nagu alati – naudin loomingu teostamist hoolimata sellest, et mõningad teosed saavad alles nüüd viimast lihvi.  Ateljees on nagu alati enne suursündmusi kiire sagimine, ettevalmistused ja töö detailide kallal.» Liina Stein lisab: «Mul varuks veel tõelisi moeüllatusi ja ainueksemplare. Intrigeerivus, filigraansus ja sügavus on vihjed moegurmaanidele. Märksõnadeks on värviküllased lillemustrites sädelevad pitsid, sulgede embus, värviküllus ja klassika.»

Liina Steini sügis-talv 2017 kollektsioon on pühendatud peohooajale, mis visuaalselt väljendub pitside luksuslikkuses, pärlisäras, dramaatiliselt külluslikult lendlevas kõrgkvaliteetses siidis ja tähistaevalikult helkivates romantilistes sulekangastes.

Liina Stein avab novembrikuus uue boutique’i Tallinna Vanalinnas Harju tänaval. Liina Steini kollektsiooni esitlus toimub Telliskivi Vaba Lava teatrimajas täna, 14. oktoobril kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles