Seitse väikest asja, mida teha iga päev, et olla õnnelikum

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Öeldakse, et õnn on teekond, mitte eesmärk omaette. Seepärast ongi oluline leida õnne väikestes asjades ja iga päev.

Siin on mõned nipid, kuidas püsida õnnelikuna.

  1. Mõtle ennast õnnelikuks. Kõlab kui klišee, kuid hommikul vale jalaga üles tõustes, võid rikkuda kogu oma päeva, kirjutab Elite Daily. Mõtle, mis on see, mis sind ärritab või kurvaks teeb ja ürita sellest ennast distantseerida.
  2. Pane keegi naeratama. Õnn ei peegeldu alati sinus endas, vaid ka selles, mis sa teistele teed ja ütled. Kui teed teisi õnnelikuks, oled ka ise õnnelikum.
  3. Tee endale positiivsete soovidega purk. Kirjuta midagi ilusat ja inspireerivat ning ava iga päev üks sedel. See tundub ehk mõttetu, kuid aitab meeles pidada, mis on oluline ja jääda positiivseks.
  4. Söö tervislikku ja maitsvat toitu. On tõsiasi, et kui sööme hästi, siis ka tunneme end paremini ja oleme õnnelikumad.
  5. Mediteeri vähemalt 10 minutit päevas. See on küll väga stereotüüpne soovitus, kuid annab tulemust.
  6. Kirjuta üles kolma asja, mis sulle enda juures meeldivad. Kleebi paber nende kolme asjaga näitaks oma külmkapile ja tuleta iga päev meelde, miks sa endale meeldid.
  7. Hoia eemale tehnoloogiast. Paus sotsiaalmeediast või internetist, annab meile võimaluse tuletada meelde, mis ja kes on elus oluline.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles