Kas sina armastad oma partnerit rohkem kui tema sind?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Kui tihti on sul tunne, et sina hoolid oma partnerist rohkem kui tema sinust? Kui need mõtted pole sulle võõrad, peaksid vastama järgmistele küsimustele.

Ta ei küsi pea kunagi sinu kohta isiklikke küsimusi

Ei, see ei tähenda, et ta igal õhtul sulle küsimustikku koostaks või sinu isiklikku ruumi liigselt tungiks. See tähendab seda, et ta aeg-ajalt huvitub sinu mõtetest, hirmudest, soovidest, unistustest. Kui teda see ei huvita, ehk ei ole tal nii suurt huvi ka sinuga «ühel lainel olla». 

Ta ei kaasa sind enda tulevikuplaanidesse

Kontsert, mis tuleb järgmine aasta või unistused reisidest? Kas ta näeb ka sind nendes plaanides või räägib vaid endast? Kui palju kasutab ta sõna «meie» ja kui palju «mina»?

Sa pidevalt otsid lähedust (ise)

Sina ja mitte tema. Olgu selleks kallistus, suudlus või lihtsalt käest kinni hoidmine- sina oled see, kes on algataja. 

Ta ei küsi sinu arvamust

Pole vahet, kas jutt on õhtusöögist või nädalavahetuse plaanidest, sinu käest arvamust ei küsita. Tavaline praktika on see, et ta teatab, et on otsustanud kuhugi minna või midagi teha.

Võistluses sõpradega jääd alati kaotajaks

Kui tema sõpradel on idee pubis kohtuda, siis sinu arvamust esiteks ei küsita, teiseks ei arvestata. Sõbrad tulevad pidevalt enne sind. 

Ta ei vasta sulle samaga

Teed rõõmuga tema jaoks väikeseid asju, et teda aidata või üllatada. Sellele vaatamata ei ole tema midagi sellist sinu jaoks teinud ega paista seda ka plaanivat.

Sa ei tunne end selles suhtes turvaliselt

Paratamatult on sul tihti selline tunne, et kui tuleks mõni teine inimene silmapiirile, siis oleks sinu kaaslane läinud.

Ta ei investeeri sinu unistustesse ega eesmärkidesse

Emotsionaalselt, ajaliselt, nõu- või jõuga. Kui sinu eesmärk pole nende oma, siis ei näe nad vajadust sellesse investeerida.

Igasugune töö suhtega on neile liiast

Suhe nõuab tööd, kuid tema seda ei soovi teha. Kui ta pigem jätab probleemid sinnapaika selle asemel, et nende kallal töötada, ei ole teil pikka pidu oodata.

Sa proovid teda pidevalt õnnelikuks teha

Kui palju aega ja energiat kulutad sina tema õnnelikuks tegemisele? Nüüd võrdle seda sellega, palju aega ja energiat tema sinu õnnelikuks tegemisele panustab.

Sa kirjutad alati esimesena

Sõnumite ajalugu vaadates algab iga jutuajamine sinu sõnumiga? Ehk ei soovigi ta sinuga nii väga suhelda.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles