Seitse märki, et te kasvate lahku

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kui on juba pikalt suhtes oldud, võib lahkuminek olla raskem, kui kokku jäämine. See aga tähendab, et jäädakse kokku, sest ollakse liiga mugavad ja laisad. Kuidas aga ära tunda olukorra, kus suhtes enam arengut  ja kasvamist ei ole?

  1. Sa ignoreerid probleeme. Kui varem ütlesid sa välja, mis sind suhtes häirib ja üritasid probleeme lahendada, siis nüüd ei vaevu sa seda enam tegema ja lased asjadel lihtslat minna, kirjutab Bustle.
  2. Sa eelistad veeta aega ilma partnerita. Suhte alguses tegid sa kõik selleks, et oma kallimaga koos olla aga nüüd eelistad teha asju üksi ja oled isegi õnnelik kui saad omapäi olla.
  3. Sa ei igatse oma partnerit. Kui sa avastad, et oled oma partneri peaaegu ära unustanud ja sul ei teki igatsust, siis on asi halb.
  4. Sa ei pinguta tema nähes. Sa lõikad oma varbaküüsi tema nähes ega viitsi ka voodis midagi enamat teha kui meritäht olla, siis tähendab, et oled loobunud.
  5. Sa ei taha välja minna. Inimesed, kes on suhtes mugavaks muutunud, arvavad, et välja minemine ning oma raha ja aja raiskamine, ei ole seda väärt. 
  6. Sa otsid seiklusi mujalt. Sul võib tekkida suhe mõne töökaaslase või sõbraga ja mitte kogemata, vaid teadlikult.
  7. Te ei räägi enam. Te ei aruta tulevikuplaane ega ei lobise niisama, vaid kõik, millest räägite on kodused toimetused.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles