Ilutegijad kogunevad nädalavahetusel messile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
otograaf: Kirill Gvozdev/ Gvozdev studio
Stilistika: Merit Boeijkens/ SmartStyle by Merit Boeijkens
Kübar: Mari Masso / Mari Masso Millinery
MUAH: Jana Boberg 
Modell: Linda Ling
Disainer ja järeltöötlus: Peeter Morna
otograaf: Kirill Gvozdev/ Gvozdev studio Stilistika: Merit Boeijkens/ SmartStyle by Merit Boeijkens Kübar: Mari Masso / Mari Masso Millinery MUAH: Jana Boberg Modell: Linda Ling Disainer ja järeltöötlus: Peeter Morna Foto: Ilu Sõnum

Tänasest pühapäevani toimub Eesti Näituste saalis Pirita teel sügismess Ilu Sõnum.

Sügismessil on professionaalsed ilutooted ja -teenused ning ilu-, tervise- ja heaoluvaldkonna spetsialistid saavad seal tutvuda moodsaimate töövahenditega, ametirõivastega, koolitustega ning end valdkonna uudistega kurssi viia. Eriliseks teeb ürituse aga just tõsiasi, et kuigi esindatud on laiatarbekosmeetika ja lõpptarbijale mõeldud tooted, siis põhirõhk on just uute ideede, kogemuste ja teadmiste pakkumisel.

Ilumessi põhiteemad on jumestus, küüned ja ripsmed, kosmeetika (ka loodus- ja tervisetooted), juuksehooldus, professionaalsed ilutooted ja -teenused, sport ja heaolu ning ehted ja aksessuaarid. Kohal on ka Eesti rõivadisainerid ning uudistada saab lastemoe viimast sõna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles