Kuus põhjust, miks valida ideaalmehe asemel lihtsalt hea mees

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardea / Vida Press

Kas sa ikka veel otsid seda ühte ja õiget? Vaata ringi, sest võib-olla oled teda juba kohanud.

Daily Maili seksiekspert Tracey Cox väidab, et «õige» otsimisest peaks loobuma, sest kõige parem mees on tegelikult see hea mees, kes sulle ehk alguses igav tundub. See võib olla näiteks sinu hea sõber, keda sa pole kunagi partnerina kaalunud, sest ta on usaldusväärne, hooliv ja armastav ehk teisisõnu liiga hea.

Siin on kuus head põhjust, miks eelistada parterina head meest, mitte seda täiuslikku ja ihaldusväärset, kellest unistad.

  1. Keevalised ja emotsionaalsed suhted ei  tõota kunagi head. Kokku-lahku suhted võivad lõpuks inimeste elud ära rikkuda ja mõlemale osapoolele pikaks ajaks haavad hinge jätta. Näiteks «Seks ja linna» Mister Big, kes oli küll rikas ja tegi suuri žeste, kuid lõpuks ei jõudnud isegi omaenda pulma.
  2. Täienda oma  ideaalmehe listi. Hoolivus, usaldusväärsus ja heasüdamlikkus ei tundu just kõige seksikamad omadussõnad mehe juures, kuid need on olulised, kui soovid saada lapsi, tunda end turvaliselt ja olla stabiilselt õnnelik.
  3. Suur kirg on halvem variant, kui aeglaselt hõõguv armastus. Kirg on küll kaunis asi, kuid see kustub üsna kiiresti ning siis on kurbus ja pettumus kiired tulema.
  4. Silmapilkne armumine võib olla liiga pimestav. Armastus esimesest silmapilgust võib olla nii tugev ja võimas, et kustutab ära kõik ohumärgid, mis võivad teises inimeses olla. See aga tähendab, et mingi hetk, kui armumine on möödas, võib lahkuminek olla sama silmapilkne.
  5. Hea seks võib ka ajaga kujuneda. Võib-olla see tüüp ei tekita sinus kohe esimesel kohtingul ületamatut seksuaalset iha, kuid kui ta sulle meeldib, siis see tekib varem või hiljem.
  6. Meeldimine on tegelikult tähtsam, kui armastus. USA uurimus näitas, et pikaajalise suhte nurgakivi ei ole mitte niivõrd armastus kui sõprus. Kui teil on koos lõbus ja te saate kõigest rääkida, on ka suurem tõenäosus, et püsite kauem koos.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles