Üheksa asja, mida edukad inimesed enne magama minekut teevad

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Tuleb välja, et asjad, mida teeme enne magama minekut, mõjutavad suuresti meie tuju ja energiataset. Edukad inimesed on sellest aru saanud ja hoolitsevad alati selle eest, et hästi magada ja värskena tõusta.

Mõned nipid, mida edukatelt inimestelt õppida.

  1. Loe. Peale selle, et see on hariv, on see ka hea une tekitaja, vahendab Time.
  2. Tee nimekiri asjadest, mida pead homme tegema. See aitab näha asju selgemalt ja eristada tähtsamad tegevused vähemtähtsatest.
  3. Veetke aega lähedastega. Edukas ei pea olema ainult töös või hobides, edu peitub on ka õnnelikus pereelus. Vaadake õhtul koos telekat või mängige seltskonnamänge.
  4. Vaata tagasi oma päevale. Mõtle ja analüüsi, mida sa päeva jooksul tegid, see aitab tuletada meelde sinu õnnestumisi ja kordaminekuid.
  5. Mediteeri. Kasvõi viis minutit mediteerimist aitab sul rahuneda ja järgmine päev paremini keskenduda.
  6. Maga vajalikud tunnid täis. Kuigi edukad inimesed on väga aktiivsed, ei tee nad unele allahindlust, kuna see on eduka päeva kõige olulisem faktor.
  7. Hoia töö ja pereelu lahus. Mida rohkem need segunevad, seda keerulisem on mõlemale keskenduda. Proovi mitte tööd koju kaasa tuua ja sellega oma õhtuid sisustada.
  8. Proovi isegi negatiivne situatsioon pöörata positiivseks. Edukad inimesed ei lase end negatiivsusest häirida, vaid proovivad ka kriitilised olukorrad positiivseks pöörata. Näiteks lahkhelid kodus.
  9. Mõtle homsele päevale. Keskendu järgneva päeva tegemistele ja näe juba vaimusilmas, kuidas sul kõik õnnestub. Nõnda paned homseks vaimu valmis ja sul on lihtsam päeva alustada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles