Galerii: Donna Nordica sügistalv aitab ajas uuele aastale vastu kulgeda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Donna Nordica 2017. aasta sügistalvine kapselkollektsioon «Tradizione» räägib kulgemisest, mille kütkes me kõik igal aastalõpul oleme: on kokkuvõtmiste ja südamlike pidude aeg, on aeg olla perega, sõpradega ja töökaaslastega ning koos meenutada lahkuvat aastat ja valmistuda uue tulekuks.

Traditsioonid on need, mis meid hoiavad koos, kui aasta-ajad ning aastad muudkui mööduvad.

Eesti kaunid mõisad on osa meie kultuurist, aastalõpupidudel võib tunda end lausa lossidaamina pikas pitskleidis värviliste võlvide all. Mustal põhjal erksad lillemustrid on osa meie Eesti saarte rahvuskultuurist ning sel sügishooajal taas väga armastatud. Lisa vaid kamin, küünlasära ja kaunis õhtusöögilaud.

Väikesed mustad pitskleidid ning rikkalikud mustad pitsseelikud on traditsiooniliselt elegantsed, nii aastalõpu kontsertidele kui uhkematele vastuvõttudele. Brokaatse läikega metallikplisseerid aga on vana-aasta glamuuri klassikas.

«Tradizione» fookuses on seega aastalõpu sündmused südamlikest perekesksetest õhtusöögipidudest kuni elegantsete vastuvõttudeni ja glamuursete pidudeni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles