Kümme soovitust, et su sügiskohtingud oleks edukad

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Mida pimedamaks muutuvad õhtud, seda rohkem igatseb hing hea kaaslase kaissu pugeda.

Female First palus nõu kohtinguekspert Charly Lesterilt, kuidas oma sügiskohtingutest viimane võtta.

Hea esmakohtingu idee: pikk jalutuskäik maal. Nii saate te üksteist hästi tundma õppida, teid ei sega teised inimesed või tehnika. Samuti aitab liikumine tekkida energial ja õnnehormoonidel.

Ära eelda, et deit tähendab baari minemist. Kui sa oled aga juba inimesega paar korda kohtunud ja tunned end tema seltsis hästi, võite vabalt ka kodus koos kokata ning hiljem kaisus filmi vaadata.

Lõhna hästi. See aitab luua head esmamuljet, kuid ära parfüümiga üle pinguta.

Teatud situatsioonid muudavad meid romantikale avatumaks. Me ei pruugi sellest ise aru saada, kuid näiteks elav tuli toob paratamatult hinge nostalgia ja soojad tunded.

Kohtingud olgu lõbusad! Tehke midagi, mida te mõlemad naudite, peaasi on lõbutseda!

Kõik on enne kohtingut ärevil. Kuid kui sa oled kohtingueelsete närvidega hädas, siis kohtu enne sõbraga, joo tassike kohvi ja nii oled kohtingu alguseks rohkem «sina ise».

Ära anna liiga kiirelt hinnanguid. Mõnikord läheb inimestel enda avamiseks aega, ära kiirusta.

Aktiivsed kohtingud on head jäämurdjad. Kõrvuti kõndides ja end jutuainesega ümbritsedes ei teki tunnet, nagu oleks tööintervjuul.

Ole aus. Kui sa deidid internetis, kasuta värskeid pilte. Ära unusta, et sa tahad temaga mingil hetkel päriselus kohtuda. Rusikareegel: kui sa ikka veel kannad riideid, mis on fotodel, kõlbab neid pilte kasutada.

Ära unusta, et kohtud võõraga. Ära liialda alkoholiga, tea alati, kuidas sa koju saad, ära jäta oma jooki või asju järelvalveta. Vaata, et keegi teaks, kus ja kellega sa oled ning ära mine esimesel kohtumisel võõra juurde koju. Turvalisus ennekõike!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles