Ema leiutas lapse rahustamiseks «kallistusnupu»

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On olukordi, mil laps lihtsalt ei rahune. Olgu siis selleks esimesed päevad koolis või lasteaias, arstikülastus või hoopis midagi muud. Üks leidlik nelja-aastase poisi ema leiutas geniaalse viisi, kuidas last kaugemal olles rahustada.

Louise Mallett teadis, et peab midagi ette võtma, kui tema nelja-aastane poeg esimestel päevadel koolis lohutamatult nuttis. Ema nägi hommikuti, et poeg on emotsionaalne ning tuli suurepärase lahenduse peale. Ta joonistas enda ja poja peopessa südamed.

Lahendus oli lihtne. Südamejoonistused toimisid kui kujutletavad nupud, mille abil üksteisega sidet pidada. Nad laadisid oma südameid, kui kooli minnes käest kinni hoidsid. Kui päeva jooksul laps ema igatses, pigistas ta südant peopesas, mis saatis kujutletava kallistuse teisele. Ja vastupidi. Peale koolipäeva lapsele järele minnes küsib ema, kas poeg sai ema kallistused kätte. Poiss on ise rääkinud, et ta surub südant peopesas mitmeid kordi päevas, kuid pole sellest alates nutnud, kirjutab Woman´s World. Imeline, mida väike kujutlusvõime ja emotsionaalne side võivad teha!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles