Neli võimalust, kuidas beebipille kasutades rasedaks jääda (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Oled otsustanud enda elu muretumaks teha ning rasestumisvastaste vahenditena pille kasutama hakata. Kahjuks ei kaitse sind pillid nende nelja olukorra eest.

Unustad pilli võtmata

See on ilmselt kõige levinum põhjus, miks pille kasutades rasedaks jäädakse. Isegi üks unustatud pill võib sind raseduskaitsest ilma jätta. Tutvu pakendil olevate juhistega, kuidas edasi käituda.

Võtad pille teiste ravimitega

Ilmselt on kõigilt arst küsinud, mis ravimeid tarvitate. See on selleks, et osad ravimid koos ei toimi. Kui võtad pille ning arst kirjutab sulle mõne uue ravimi, küsi üle, ega see beebipillide mõju ei kaota.

Hoiustad pille valesti

Pillid ei tohiks seista autos või mõnes muus kohas, mille temperatuuri kontrollida on raske. Pilide säilitustemperatuur peaks jääma alla 25 kraadi.

Sa oled võtmisega alles alustanud

Olenevalt sellest, millisest tsüklihetkest oma pille oled võtma hakanud, tekib kaitse erinevatel aegadel. Küsi nõu arsti käest, millal saad pillidega alustades kaitsele kindel olla.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles