Kuus asja, mis tunduvad suhtes romantilised, kuid on tegelikult ohtlikud

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nii kummaline, kui see ka ei tundu, võib armumine nihutada meie arusaamu sellises suunas, mis pole meile kasulik. Endalegi märkamatult võime avastada end suhtes, mis on kas vägivaldne, kontrolliv või ahistav.

Siin on kuus romantilist žesti või tegevust, mis tegelikult pole üldsegi nii süütud.

  1. Armukadedus. Öeldakse, et kui sa oled armukade, ju siis ka armastad, kirjutab Hello Giggles. Jah, väiksel määral ei tee armukadedus paha, kuid kui see hakkab võtma aina suuremaid mõõtmeid, siis see pole enam ok.
  2. Kui su partner tahab olla sinuga koos ööpäevaringselt. Pealtnäha on see ju nii romantiline, et tal jätkub silmi ja aega ainult sinu jaoks, kuid tegelikult, ükskõik kui armunud te olete, kõigil peab olema ka oma aeg ja ruum. Kui sa ikka tahad oma sõbrannadega välja minna ja ta teeb sellest numbri, siis see on ebaterve.
  3. Pidevad komplimendid. Liigne komplimentide tegemine on märk, kas ebakindlusest või mõnest muust probleemist, mis ei tõota head.
  4. Ta ütleb sulle, mida selga pannna. Selles pole midagi halba, kui sa soovid oma partnerile meeldida, kuid kui ta pidevalt tahab ise otsustada, mida sa kannad, siis see pole normaalne.
  5. Ta ilmub suvalisel ajal välja. Sa oled näiteks sõpradega väljas või oma vanematel külas ja ta lihtsalt ilmub ette teatamata välja ja seda üsna tihti.
  6. Ta tahab kõike sotsiaalmeedias jagada. Kui ta ei austa su privaatsust ja tahab kogu aeg midagi postitada, eriti kui sa seda ei soovi, siis on midagi tasakaalust väljas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles