Viis ohumärki, mida suhet alustades silmas pidada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Armumise faas võib olla pimestav ja negatiivsed märgid võivad jääda tähelepunuta. Siin on mõned seigad, mille suhtes tasub silmad lahti hoida.

  1. Ta on kontrolliv ja üleliia kriitiline. Kui partner pidevalt heidab sulle midagi ette ja kritiseerib, kas sinu välimust või valikuid, siis see on ohumärk, kirjutab Elite Daily. Samuti, kui tal on vastupandamatu soov pidevalt kontrollida, kuhu sa lähed ja mida sa parasjagu teed.
  2. Ta on hoolimatu. Selles, kui keegi soovib teha midagi põnevat, mis paneb vere keema, ei ole midagi halba, kuid kui sellega kaasneb enda ja teiste elu ohtu seadmine, siis pigem taganeda.
  3. Ta on isekas. Suhte alguses on raske liigset isekust märgata, kuna pannakse suurt rõhku sellele, kuidas teisele meeldida. Isekad inimesed teevad ükskõik mida, et ennast esikohale seada ja enda eest hoolitseda. Näiteks, kui su partner juba mitmendat korda väidetavalt unustab rahakoti koju ja sina pead maksma, siis see on isekas.
  4. Ta ei taha end tegelikult siduda. Kui ta ütleb sulle selgelt välja, et soovib sinuga tõsist suhet, kuid ta ei käitu sellele vastavalt, siis tähendab, et ta tegelikult ikkagi ei taha ennast siduda. Suhe inimesega, kes ei taha olla suhtes, võib lõpuks teha väga haiget.
  5. Ta on ebaaus. Valetamine ja ebaausus ei ole kunagi tolereeritav, eriti suhte alguses. Kui sul on tunne, et ta on ebaaus, siis tee vähe detektiivitööd ja võid lihtsa vaevaga jõuda valede jälile.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles