Viis ohumärki esimeselt kohtingult

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Kui lähed esimesele kohtingule, siis märkad enda kaaslase juures igat väiksemat detaili. Nende riietus, nende naeratus, aga ka nende käitumine ja iseloom. Siin on viis ohumärki, mida esimesel kohtingul märkamata ei tohiks jätta.

1. Üleliia kriitiline ja kontrolliv iseloom

Suhte alguses üritavad kõik olla teise inimese jaoks eriti meeldivad. Kui tema seda ei ürita, siis on see märk, et teda eriti sinu arvamus ei huvita (või ta lihtsalt ei arvesta sinuga).

2. Hooletus

Veidi adrenaliini ja põnevust on suhtes väga tervitatav, kuid kui tunned end juba ebakindlalt, on asi liiga kaugel. Iga tegevus kohtingul peab olema midagi täiesti pöörast? Rallitamine linnatänavatel või turnimine keelatud aladel? Kui sa ei tunne end ohutult, pole ta sinu jaoks õige inimene.

3. Isekus

Kui kaaslane tühistab viimasel minutil kohtinguid või hoopis eeldab, et saad minuti-pealt alati tema plaanidega kaasa minna, siis on see isekas. Pole midagi keerulisemat, kui olla suhtes iseka inimesega.

4. Kartus pühendumise ees

Kõik, kellega sa kohtingutel käid, ei tahagi kohe suhet. Ja see on täiesti okei. Kui paned tähele, et sinu õhtukaaslane on üks neist, ära hellita lootusi teist kahest pere loomas.

5. Ebaausus

Valetamine pole kunagi hea, aga eriti tutvuse alguses, mil peaksite üksteise usaldust alles välja teenima. Kui sinu kaaslane räägib sulle valesid, on hea mõte temaga asjad praeguseks sinnapaika jätta.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles