Seitse asja, millest pead loobuma, kui alustad suhet

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Kui sa pole pikalt suhtes olnud, siis võib olla natuke ehmatav, kuidas su elu ühtäkki muutub. Sa pead loobuma nii mõneski asjast, millega oled pikalt harjunud olnud.

Hello Giggles on kokku kogunud mõned asjad, millega tuleb suhtes olles arvestada.

  1. Voodi ei kuulu enam ainuisikuliselt sulle. See võib ehk vähem häirida, kui olete alles deitimise faasis, sest siis ei viibi peika sinu pool iga päev, kuid pikemas perspektiivis tuleb leppida, et sa ei saa enam voodis laiutada.
  2. Sa ei saa enam ignoreerida kõiksugu probleeme. Vallalisena arvestasid sa ainult iseendaga, kuid kui oled suhtes, siis on partneri probleemid ja mured ka sinu omad ning sa ei saa pead liiva alla pista.
  3. Teil on nüüd ühised puhkuseplaanid. Sa pead nüüdsest oma puhkuse planeerimisel arvestama ka oma peigmehe plaanidega ja tõenäoliselt ei saa saa minna igale poole kuhu tahad, vaid te planeerite asju koos.
  4. Sa unustad regulaarselt masturbeerida. Nüüd kui oled suhtes, siis ei tunne sa nii suurt vajadust masturbeerida kui varem. Võid avastada, et su vibraator hakkab sahtlis tolmu koguma.
  5. Sa pead muutma oma toitumisharjumusi. Suhtes olles te kokkate koos või käite väljas söömas. Sinu igapäevane rutiin teatud kellajal süüa võib muutuda, kuna see oleneb ka sinu peika päevakavast.
  6. Sa ei saa iga kell sõpradega välja pidutsema minna. Võib olla, et teil on õhtuks plaanid ja sa ei saa iga hetk kõigega kaasa minna. Samuti võid vahel lihtsalt eelistada oma kallimaga õhtul telekat vaadata ja popokorni süüa.
  7. Sinu privaatsus muutub. Su partner ei pea teadma igat detaili sinu kohta, seega kokku kolides pead tõenäoliselt mõnest rutiinsest ja privaatsest rituaalist loobuma.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles