Top 30: kõige halvemad toidud, mida kohtingul süüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Esimesele kohtingule minnes on arusaadav, kui närv on sees ja peas valitseb segadus. Mida selga panna, mida öelda, kuidas käituda? Varasematest rahvaküsitlustest oleme näinud, et kõige peletavamaks peetakse uue kallima juures halba hingeõhku. Nii palju saad vähemalt ise ära teha, et ei söö sel päeval toitusid, mis seda veelgi rikuvad.

Kõige paremad toidud, mida kohtingul süüa, on lihtsad söögid: kanarind, võileivad, salat. Igal juhul tasub eelistada midagi vähelõhnavat ja mis ei jää kergesti hammaste külge. Lisaks tasub vältida vürtsikaid toitusid, mis panevad higistama ja põhjustavad üldist ebamugavustunnet; vänge lõhnaga sööke, mis mõjutavad hingeõhku (küüslauk, sibul); raskesti söödavaid toitusid, mis võivad ära määrida su näo ja riided (spagetid, ribid) ning kõike sellist, mis võib sind süües teha ebaatraktiivseks (näiteks hiigelsuur burger).

Ranker uuris küsitlusega tavalistelt inimestelt, milliseid sööke tuleks süüa mõnel muul ajal kui romantilisel kohtingul. Nagu selgub, ei peeta heaks kohtingutoiduks ka neid sööke, mis pole väga isuäratava välimusega. Tulemused on järjestatud populaarsuse põhjal alljärgnevalt:

  1. Küüslauk
  2. Vürtsikad kanatiivad
  3. Grillribi
  4. Sibul
  5. Küpsetatud oad
  6. Küüslauguga friikartulid
  7. Tšilliga hot dog
  8. Spagetid
  9. Chili con carne
  10. Küüslauguleib
  11. Heeringas tarretises
  12. India toit
  13. Kimchi
  14. Burrito
  15. Maks
  16. Haggis (täidetud lambamagu)
  17. Rooskapsad
  18. Veisekeel
  19. Konnajalad
  20. Praetud putukad
  21. Teod
  22. Ramen-nuudlid
  23. Rupskid
  24. Kalmaar
  25. Hommikusöögihelbed
  26. Grillitud maisitõlvik
  27. Homaar
  28. Brokoli
  29. Muna
  30. Tacod
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles