Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >
SISUTURUNDUS

Tee ise! Viie minuti hommikumüsli viib keele alla!

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje

Öeldakse, et hommikusöök on päeva kõige tähtsaim toidukord, kuid tihti ei leia me selle valmistamiseks piisavalt aega ning poest ostetud müsli ei maitse kohe üldse. "Köögikiirabi tuleb appi" kokk Mari-Liis Ilover pakub probleemile ideaalse lahenduse, värske viie minutiga valmiv kuldpruun müsli! Proovi!

Vaja läheb:

2 sl kookosrasva või võid

5 sl täistera kaerahelbeid

2 sl kookoshelbeid

2 sl mandlilaaste

1 sl kõrvitsaseemneid

1 sl päevalilleseemneid

2 sl mett või vahtrasiirupit

2 sl rosinaid

serveerimiseks Kreeka jogurtit, banaani, granaatõunaseemneid ja kiivit.

Valmistamine:

Aja pann kuumaks, lisa rasvaine ja rösti kaerahelbed koos seemnete ja helvestega kuumal kuival pannil kaunilt kuldpruuniks.  Lisa mesi või vahtrasiirup, prae segades veel veidi. Küpsetamise lõpuosas sega hulka rosinad. Tõsta pann pliidilt ja lase müslil jahtuda või naudi kohe jogurti ja puuviljadega. Soovi korral nirista peale veel mett või vahtrasiirupit.

Tagasi üles