Tee ise! Viie minuti hommikumüsli viib keele alla!

Veski Mati
, Kvaliteedi saladus igas köögis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öeldakse, et hommikusöök on päeva kõige tähtsaim toidukord, kuid tihti ei leia me selle valmistamiseks piisavalt aega ning poest ostetud müsli ei maitse kohe üldse. "Köögikiirabi tuleb appi" kokk Mari-Liis Ilover pakub probleemile ideaalse lahenduse, värske viie minutiga valmiv kuldpruun müsli! Proovi!

Vaja läheb:

2 sl kookosrasva või võid

5 sl täistera kaerahelbeid

2 sl kookoshelbeid

2 sl mandlilaaste

1 sl kõrvitsaseemneid

1 sl päevalilleseemneid

2 sl mett või vahtrasiirupit

2 sl rosinaid

serveerimiseks Kreeka jogurtit, banaani, granaatõunaseemneid ja kiivit.

Valmistamine:

Aja pann kuumaks, lisa rasvaine ja rösti kaerahelbed koos seemnete ja helvestega kuumal kuival pannil kaunilt kuldpruuniks.  Lisa mesi või vahtrasiirup, prae segades veel veidi. Küpsetamise lõpuosas sega hulka rosinad. Tõsta pann pliidilt ja lase müslil jahtuda või naudi kohe jogurti ja puuviljadega. Soovi korral nirista peale veel mett või vahtrasiirupit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles