Ootamatult lahkunud muusik Tom Petty 11 tsitaati elust, vananemisest ja surmast

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Petty
Tom Petty Foto: Jeff Haynes / Reuters / Scanpix

Eile suri infarkti tõttu legendaarne muusik Tom Petty, kes on kõige paremini ehk tuntud kooslusest Tom Petty And The Heartbreakers. Võtame armastatud muusiku elu kokku tema enda sõnadega.

«Muusika on ilmselt ainus tõeline maagia, millega olen elus kokku puutunud. Sellega pole seotud ühtegi trikki, see on puhas ja tõeline. See liigutab, see ravib, see suhtleb, see teeb kõiki imelisi asju.»

«Tee midagi, mis sulle tõeliselt meeldib ja mis loodetavasti aitab maksta üüri. Mis minusse puutub, siis see juba ongi edu.»

«Ma pole just kutt, kes saab uute inimestega kiiresti sõbraks.»

«Ma usun, et pole just hea suhtumine, et vaid rikkusega tuleb enesehinnang.»

«Enamik asju, mille pärast ma muretsen, ei juhtu niikuinii.»

«Kui sa ei vanane, oled sa surnud.»

«Ma ei tea, mu muusika on tulnud alati sellest suunast, kust tuul parasjagu puhub. Olenevalt sellest, mis punktis ma oma elus parasjagu olen.»

«Vanemaks saades muutub su tervis sulle tähtsaks. Kõik kipub lagunema, sul alati kuskilt valutab.»

«Televisioon ei hooli sinust ega sellest, mis sinuga juhtub. See on neil päevil su tervisele sõna otseses mõttes kahjulik. See pole, muide, mingi pöörane kontseptsioon. Ma usun, et uudiste vaatamine on sulle halb. See teeb halba su füüsilisele ja vaimsele tervisele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles