Kuidas ära tunda tõelist armastust?

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On kaks levinud arusaama: üks ütleb, et tõelise armastuse tunneb ära hetkega ja teine, et selleks kulub aega ja tööd. Siiski on mõned põhitõed, mis annavad märku, et oled leidnud selle õige.

Need on tõelise armastuse tunnused.

  • Turvalisus. Tõeline armastus ei toimi ilma turvatundeta. Kui sa tunned suhtes ebakindlust ja stressi, siis see ei ole tõeline armastus, kirjutab Elite Daily. Õiges suhtes tunned sa ära, mis on see, mida sa vajad, et tunda end turvaliselt ja kaitstuna.
  • Tähelepanu. Tõeline armastus tähendab seda, et su partneril on aega sind kuulata ja sinuga rääkida. Kui on mure, siis sa tead, et see saab koos lahendatud.
  • Stabiilsus. Tõeline armastus on see, kui sa ei muretse, et sind jäetakse maha või vastupidi. Sa tead, et kui sa partner on ära, siis küllap on tal omi asjatoimetusi ja sa ei helista talle iga sekund ega küsi, kuna ta tuleb. Teil on tugev ja stabiilne suhe, mis ei vaja pidevat kinnitust.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles