Pulmakorraldajad paljastavad: märgid, et värske abielu jõuab lahutuseni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Oh, see õndsus! Pulmapäev on silme ees ja ärevus võtab võimust. Aga oot! Siin on pulmakorraldajate kaheksa tähelepanekut, mis viitavad abielu luhtumisele.

Pruut on tõeline bridezilla (või peigmees on tõeline groomzilla)

Pruudid (ja ka peigmehed) võivad vahel pulmade eel täielikult pea kaotada. Vahel on lihtsalt kurb vaadata, kuidas üksteisel nägu täis sõimatakse. Olgugi, et emotsioonilaine võib tähtsa päeva eel üle pea lüüa, kuid lugupidamatus enda tulevase vastu viib kiirelt teelahkmeni.

Isamees või pruutneitsi ei maini oma kõnes enda sõbra/sõbranna tulevast kaasat

Tundub väike asi, kuid see, kui parima sõbra kõnes on kuulda ülistusi vaid oma lähedase, kuid mitte ühtegi sõna tema tulevase kaasa kohta, siis ei ole see hea. Ei ühtegi sõna nende hea suhte, tugevate tunnete või suurepärase kaaslase kohta. Tihti on sellise hoolimatuse taga sallimatus. Võib olla ei salli pere või sõbrad tema tulevast, mis mõjutab tugevalt ka suhet ennast.

Üks partneritest teeb pulmadega seotud otsuseid teise selja taga

Pulmad on paari ühine ettevõtmine ja oluline sündmus. Kui üks otsustab ise kõik küsimused teise teadmata, tekitab see pulmakorraldajates närvilisust. Kuidas see paar tulevikus reaalse elu probleeme lahendab?

Rohkem ollakse huvitatud pulmast kui suhtest endast

Põhiline fookus läheb pulmade ja glamuuri peale. Suhe ja partner jäävad tagaplaanile. Selle lõksu lähevad tihti eriti nooremad pruutpaarid.

Ämmad-äiad käituvad juba pulmas vaenulikult

On olnud olukordi, mil ämm juba pulmas pruudi peale pildistamisel karjub. Ühes pulmas naljatles äi pulmatoosti ajal, et tema tütar oleks suutnud parema mehe leida. Ei pea vist mainima, et sellises suhtes on sadu viise, kuidas see abielu rappa läheb.

Pruutpaar veedab kumbki pulma eraldi

Külalisi on palju ja nad on kõik pruutpaari pärast sinna saabunud. On loogiline, et sooviksid kõikide nende jaoks paar minutit aega leida, et tervitada ja tänada. Vahel nõuab see ka eraldi mööda saali ringi käimist. Kui aga terve pulmapidu veedetakse eri seltskondades, siis tekitab see küsimusi.

Pulma nimel võetakse hiiglaslik laen

Värske abielupaar on suurtes võlgades juba enne ühise elu alustamist. Rahaprobleemid on lahkuminekute põhjuste esirinnas, mistõttu ei pruugi selliselt abielu alustades pikka pidu olla.

Pruutpaar ei arvesta üksteise vajadustega

Ühes pulmas oli pruut, kes oli vegan. Peigmees keeldus taimetoitu tellimast, kuna enamik külalisi on lihasööjad. Isegi kui kokk oli valmis pruudile eraldi söögi valmistama. Kui paar ei suuda aktsepteerida üksteise olulisi põhimõtteid (või ignoreerib teise vajadusi), siis ei pea vist mainimagi, et see paar on tänaseks lahus.

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles