Mida mehe sõiduk tema kohta näitab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed armastavad autosid, mistõttu on üsna loogiline, et mehe liiklusvahend räägib temast nii mõndagi. Glo.msn.com analüüsis erinevaid sõidukeid, et paljastada, mida üks või teine neist roolis istuja kohta näitab.

Kastiga auto

Sel mehel on võimalus vedada raskeid esemeid (ja aidata sul kolida) ning pealegi valib antud masina tõeline mees, kes on valmis vaeva nägema, olgu tegemist kätega tehtava töö või suhtega.

70ndate hõnguline minibuss

Ta on ilmselgelt hipi. Jätkuvalt sellise masinaga sõitmine tähendab, et mehe nõrkuseks on nostalgia või on ta tõsiselt kinni enda seiklusrikkas minevikust. Selleks, et kindlaks teha, kumb tema puhul kehtib, tuleb sul teda paremini tundma õppida.

Klassika

Siinkohal võiks muidugi väita, et ka see mees hoiab minevikust kinni, kuid tema armastus klassika vastu viitab, et ta hindab seda, mis ajaproovile vastu peab. Pühendumisega tal probleeme ei ole.

Lihtne sedaan

See ehtimata tüüp võib küll esmapilgul igavana näida, kuid nagu tema valitud sõiduvahendki, on mees ehk lihtsalt praktiline. Ei tee paha, kui sellise omadusega mees käepärast on.

Edev sportauto

Kui see mees ei tahaks, et inimesed teda vaatavad, siis poleks ta valinud toretsevat masinat. Asjadega uhkeldav mees armastab tähelepanu keskpunktis olla – küsimus on selles, kas ta suudab ka sulle veidi tähelepanu jagada.

Sportlik luukpära

Kas mees saab enda sõiduki pagasnikus hoida spordivahendeid, matkatarbeid jms? Märgi, et ta on alati seiklusteks valmis, saab üle kanda teie suhtele – sellest tuleb üks põnev sõit.

Pisike ökoauto

Tore, et ta püüab keskkonda säästa, kuid see mees tundub siiski veidi kahtlane. Ja kas sellest tüütust kombest, parkida, kuhu ta ise tahab, võib välja lugeda mõningat omavoli?

Autologu

Mõraga aknaklaas? Rebenenud polster? Kaassõitja istme alla topitud McDonaldsi eine eelmisest nädalast? Olemas?! See on sinu vihje, et joosta.

Maastur

Sellist sõidukit võib pidada väga meheliku mehe omandiks – ehitatud kestma ja kontrolli säilitama. Mehe elus on alati ruumi rohkemaks. Kuid kas ta tahab auto täita lastega või vanade ülikoolisõpradega?

Motoroller

See mees on vaba kui lind. Rolleriomanik võib hooga sinu ellu vihiseda, kuid sama kergelt ka minema lennata. Ole valmis lapsikuks käitumiseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles